👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwi mnie brak komentarzy ekspertów co się mogło tam wydarzyć, pomijając już fakt ewidentnie słyszalnego strzału kulisy tego zajścia nie mogą pozostać tajemnicą

Podobnie miałem, tylko mi tak w czasie jazdy zrobiło.
Zemściło się skąpienie na mechanika - sam instalację NOS zakładałem to Nyska mi spłonęła doszczętnie.
Pozdro dla tych co spalonego 300ZX na Modlinie pamiętają
Zemściło się skąpienie na mechanika - sam instalację NOS zakładałem to Nyska mi spłonęła doszczętnie.
Pozdro dla tych co spalonego 300ZX na Modlinie pamiętają

zapłon w kolektorze ssącym nastapił, czyli cofka do gaźnika. U mnie w samochodzie sie to ze dwa razy zdarzyło, oczywiście dużo słabiej, ale dzwiek na zywo jest fajniejszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie