Przynajmniej powiedział co czuje
Wchodzisz do wesołego miasteczka płacąc kupę kasy za bilet walisz najpierw na najszybszą i odechciewa ci się jeździć na reszcie karuzel. Bez sensu. Lepiej zaliczyć całą resztę oprócz najszybszej. Ewentualnie na końcu iść na taką. Doj🤬 się, zrzygać i iść do domu
k................s
2015-09-28, 12:37
Co on się tak drze? Zesrał się? Nie chce mi się słuchać tego darcia..... Ale w sumie to chyba ustawione...
No debil, ciota i p🤬da. Nie dość że drze morde jak baba, to jeszcze ze strachu rzucił fajną laskę.
K🤬a wrzucają gówno do tego internetu, anie śmieszne, ani straszne, ani nic mądrego, c🤬j wie czy nie ustawione i takie to dzisiaj czasy, nie wiesz panie komu ufać.
t................x
2015-09-28, 13:12
Cytat:
No debil, ciota i p🤬da. Nie dość że drze morde jak baba, to jeszcze ze strachu rzucił fajną laskę.
To sa k🤬a lęki których nie ogarniesz. Możesz być killer a sie zesrasz na kolejce. A ta c🤬a o tym wiedziała ale chciał być taka władcza i pewno za lodzika się zgodził.
up
Ogarniam te jak to nazwałeś "lęki". Hehehe. nie raz bawiłem się na podobnych "karuzelach" i nigdy nie darłem mordy jak p🤬da mimo że nieraz faktycznie byłem prawie sparaliżowany ze strachu.
@shavoth
Jesteś męski jak o ja p🤬lę. Jeden krzyknie, drugie nie i c🤬j. I tak miał dziewczynę lepszą od twojej.
Gość to Moses Storm, a całość to fake. Łatwo dostrzec mikrofon podpięty do kołnierzyka.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Ktoś tu nie por🤬a.
I................e
2015-09-28, 18:34
1:10 - 1:20: tak wyglądam jak sram na ostrym kacu
ta a mikrofon do koszuli to przypadkiem przyczepił ;/
Jak nie wesołym miasteczku to gdzie można drzeć mordę? Ja zawsze drę mordę i wsiadam jeszcze raz
c................s
2015-09-28, 19:14
Fejk jak c🤬j
właśnie o to chodzi żeby trochę mordę popiłować ale nie jak męska p🤬da tylko po męsku i ewentualne ciśnienie łatwiej wtedy schodzi

w energy całkiem dobre rollery dla szukających wrażeń