Zajebiste
Wieśki z podlasia pewnie nawet nie rozumieją o co pytasz
A Ty taki miastowy a w jakiejś spiśdzie mieszkasz
Dla swoich braci, dla
Jak jesteście na tyle sprytni, to wyjaśnij mi proszę zagwozdke gramatyczną gwary podlaskiej. Jak mówię że zaj🤬em "dla" ciebie rower, to masz teraz dwa, czy nie masz żadnego?
a co do tego ? zadałeś pytanie do c🤬ja nie podobne ! więc nawet nie mam zamiaru ci tłumaczyć dodam tylko tyle dla może zastąpić słowo tobie, ciebie ! idz do szkoły się trochę poucz może ogarniesz temat ale chyba tobie to za trudne !
Ten tekst " a taki był ładny, amerykański" jest kwintesencją wieśniackiego stylu myślenia. Z resztą, cały ten film "Sami swoi" to pean na cześć wsioków, zawiści i głupoty. Każdy kto uważa to za coś fajnego jest dla mnie karaluchem.
bo ty jesteś umysłową ameba dlatego nie rozumiesz tego filmu xd takie downy jak ty tak mają
Jesteście tak sprytni, że nikt w Polsce A i B, kto po Polsku mówi nie zrozumie waszej „posowieckiej” gwary i naleciałości, wiec oddacie to za suchy, chleb dla konia i gorzką czekoladę. Plot na granicy z waszymi białoruskimi braćmi, wiec nie ma przemytu i bieda na wschodzie taka że niedługo będziecie śnieg wp🤬lać.
hahaha wp🤬lać to ty możesz ale nam rodzyny z dupy