👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie właśnie są sprowadzane do Polski bite z każdej strony odpicowane na sprzedaż dla idotów szpanerów ... trumny na kołach składane z kilku ćwiartek
lokal.szczecin napisał/a:
ale przod ma caly
Podlascy czarodzieje, w stodole złożą tył i do swoich braci na wschód oddadzą.
baronturbina napisał/a:
Podlascy czarodzieje, w stodole złożą tył i do swoich braci na wschód oddadzą.
jesteśmy na tyle sprytni że jeszcze tobie to ojebiemy a ty będziesz się szczerzył jak szczerbaty na suchary !
Zamiast dodać gazu to by z tego wyszedł to wcisnął chyba dwie nogi na hamulcu i efekt mamy taki jak na filmiku. Powinni robić osobną kategorię na takie samochody szczególnie z dużą mocą i napędem na tył bo wejdzie do takiego syn Janusza cebulaka i później mamy nowy materiał na sadisticu
Krakus36 napisał/a:
Takie właśnie są sprowadzane do Polski bite z każdej strony odpicowane na sprzedaż dla idotów szpanerów ... trumny na kołach składane z kilku ćwiartek
Idź się baranie komputerowy leczyć
baronturbina napisał/a:
deceased
Zawsze cieszy siła polskiej jedności.
Przestałem się dziwić, że skończyliśmy pod zaborami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie