👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znawca_Cipek napisał/a:
Sadistic? Serio? Jak to trafi na glowna, to chyba tylko z powodu bolu dupy tutejszych roboli, co cale zycie zapie**alaja na swojego szefa i nigdy nic nie osiagna.
Pieniądze to żadne osiągnięcie. Możesz mieć miliony, a i tak będziesz c🤬lony.
Znawca_Cipek napisał/a:
Uwielbiam wasz bol dupy Przynajmniej nie musze z utesknieniem czekac na piąteczek,piątunio. Kocham poniedzialki, jak inni musza wracac do znienawidzonej roboty u swojego Pana, a ja mam wolne. Wiec maski na noski i korzystac z piątunia, bo weekend sie zaraz skonczy. Ha ha ha!
no tak w poniedzialek mozesz sie wyspac... MOPS pewnie Ci pozniej otwieraja

Zrywniejszy niż moj Tofas- powiedział Imir oddając kluczyki klientowi po wymianie opon.
JaTylkonaChwile napisał/a:
no tak w poniedzialek mozesz sie wyspac... MOPS pewnie Ci pozniej otwieraja
On jeszcze cycka ssie, więc jest niezależny.
taką ferarką zrobiłem z 7 tysi km po zachodzie europki, fajne autko, malo ergonomiczne troche. na zachodzie budzi takie same emocje jak w polsce nowy passat. fajny i tyle
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie