Nie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozap🤬lać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
Albo twój stary
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupępodpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozap🤬lać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
A tan ten tor to tylko lawetą ma wozić, bo go stać, tak?

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Nie rozumiem takich typów. Skoro zarabiają tyle, że stać ich na taką furę, na którą często trzeba jeszcze czekać kilka lat, to powinno być ich też stać na wynajęcie toru na parę godzin i tam sobie pozap🤬lać. No chyba, że to pracownik myjni albo parkingowy
Chłopczyku, parkingowy tym bardziej powinien przejść kurs. Wyobraź sobie że teraz z deskorolki przesiadasz się na cos co ma 500HP. Napewno nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazić, wiec nawet nie próbuj..
Albo twój stary
Mój stary nie żyje debilu, więc odpada
Chłopczyku, parkingowy tym bardziej powinien przejść kurs. Wyobraź sobie że teraz z deskorolki przesiadasz się na cos co ma 500HP. Napewno nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazić, wiec nawet nie próbuj..
Nie znasz mnie buraku, więc nie bardzo masz pojęcie czym jeżdżę, co jestem w stanie sobie wyobrazić itd. Ale to miło że mam fana któremu na mnie zależy. Kocham cię prostaczku
Nie. Może jak normalny człowiek tam dojechać. Jeśli masz sportowe auto, to wcale nie znaczy, że ktoś ci dał zezwolenie na łamanie przepisów i jeżdżenie jak debil.
Mój stary nie żyje debilu, więc odpada
No jak tak jeździł to się nie dziwiępodpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
A za kierownicą ciota ha ha
C🤬j kogo obchodzi gdzie jesteś
Nie zap🤬lac w mieście tak trudno? Tak?
No jak tak jeździł to się nie dziwię
Nie. R🤬ał k🤬y po wioskach i złapał syfa od twojej starej. Chciałem ci tego oszczędzić, ale taka prawda kabanosiku
Nie. R🤬ał k🤬y po wioskach i złapał syfa od twojej starej. Chciałem ci tego oszczędzić, ale taka prawda kabanosiku
Prawdą jest to że zaspałeś do szkoły, szybko wstawaj bo wujek znowu cię ukara I będziesz musiał mu ser z pod napleta wylizywać.
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.