👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up, zajebiste
choć co do ostatniego to mam pewne wątpliwości, czy aby na pewno materiał własny
choć co do ostatniego to mam pewne wątpliwości, czy aby na pewno materiał własny

elkelk bardzo dobre, mógłbyś wrzucać pojedynczo, chętnie dałbym za każdą pracę osobne piwko

Takie pytanie zadam, bo się nie znam, ile zajmuje mniej więcej stworzenie jednej takiej ilustracji? Zakładając, że pomysł już jest.
NSZowiec napisał/a:
Takie pytanie zadam, bo się nie znam, ile zajmuje mniej więcej stworzenie jednej takiej ilustracji? Zakładając, że pomysł już jest.
około godziny do półtorej ...

jadoo napisał/a:
nie kumam 3., bardzo ze mną źle?
Jak już mama pozwoli Ci pić piwo to zrozumiesz...że nie zawsze pod ręką jest otwieracz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie