👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale k🤬a obrzydliwy taniec. Musi mieć coś wspólnego z czarnymi.
A już się obawiałem, że podczas tych godowych tańców k🤬s wyskoczy spod krótkich nogawek... jako że nie wyskoczył - leci

Wyjmijcie kijka z dupy hehehehe niech sobie leci. Każdy tańcuje raz lepiej raz trochę gorzej, ale ważne, że się awarią za bardzo nie przejęła

Nie wiem ale podejrzewam że to nie jest kobieta coś ma za szerokie bary jak dla mnie.

silwerbalk napisał/a:
Nie wiem ale podejrzewam że to nie jest kobieta coś ma za szerokie bary jak dla mnie.
No jebłem w tym momencie. Wyobraź sobie, że młodym kobietom obręcz barkowa rośnie właśnie taka nieco szersza na przykład od pływania czy właśnie od tańca. Porób lepiej ziomuś pompeczek, bo zaraz tylko anorektyczki i bulimiczki będą w twojej lidze, a te fajne będą się z ciebie śmiały, że suchoklates heheheheh
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie