Kurier, paczka ważniejsza niż śmierć. Wkrótce w kinach.

TT4 napisał/a:
Kurier, paczka ważniejsza niż śmierć. Wkrótce w kinach.
Tak, ale manewr wykonał jak należy i nie p🤬lił się we wdawanie w dyskusje. Pojechał dalej. Tak, jak to robią kierowcy, którzy takie sytuacje mają na co dzień, a muszą jechać do celu na czas. Ja też kiedyś k🤬ami rzucałem, a teraz robię swoje. Byle być przed debilem, który coś odp🤬la na drodze.

Piwko dla kierowcy, a drugi to pewnie na zjazd miłośników letnich opon jechał
podpis użytkownika
najlepsze co może cię spotkać w Sosnowcu to autobus do Katowic
...jestem taki sam
na spokojnie
chłopcy nie odrywajcie wzroku od drogi i zawsze tak jest
Radio i telefon to skutek zaj🤬ia jak w tym przypadku w Merive i zdziwienie jak to się stało
Pozdrawiam Sadole

chłopcy nie odrywajcie wzroku od drogi i zawsze tak jest

No i prawidłowo. Ominął, nic się nie stało to co ma robić? Zatrzymać się? Wybiec z pięściami? Trąbić? Wyzywać od k🤬? Tamten się zagapił, zdarza się. Doskonale wie, że popełnił błąd. Nie trzeba mu tego wytykać. Nic się nikomu nie stało. Jedziemy dalej. Tak powinno być, a nie dawanie upustu swojemu choremu ego i wyżywanie się na kimś na drodze.
K🤬a mać, ja p🤬le BRAWO! Tysiące j🤬ych filmików w kompilacjach widziałem gdzie debil w takiej sytuacji robi w dokładnej kolejności: krzyczy k🤬a, wciska klakson, dalej drze ryja, lekko odbija w stronę samochodu, pół metra przed autem wciska hamulec, a na końcu JEB.
Na tyle filmików jeden, który nie jest posiadaczem prawa jazdy, tylko kierowcą!
Na tyle filmików jeden, który nie jest posiadaczem prawa jazdy, tylko kierowcą!
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
sluzbowa fura, sluzbowe paliwo, jakies odbiory, snieg za oknem... tez bym mial wyj🤬e
podgor5 napisał/a:
sluzbowa fura, sluzbowe paliwo, jakies odbiory, snieg za oknem... tez bym mial wyj🤬e
Przecież oni są najczęściej na samozatrudnieniu i pracują własnymi samochodami.