Cezzar napisał/a:
Chciał dupom zaimponować wyszło jak zawsze i pewnie niezar🤬ał
Może i nie zar🤬ał, ale dupa i tak go boli

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
@Love_is_Love: k🤬a proszę powiedz jak się używa sadolskich emoji. Takiej jak na końcu twojego posta.
TheEminemShow napisał/a:
@: k🤬a proszę powiedz jak się używa sadolskich emoji. Takiej jak na końcu twojego posta.
Widzisz jego awatar i nick?
Szok i adrenalina potrafią działać cuda. Nie mówię o zerwanym rdzeniu kręgosłupa, bo tak szybko na pewno by nie wstał, ale przy pękniętych albo przemieszczanych krążkach lub ukruszonej kości ogonowej bardzo to możliwe, że wstał i niby nic się nie stało 👍 Chciałbym go zobaczyć później, najlepiej dnia następnego 🤣 Na starość będzie go srogo j🤬 kręgosłupek na zmianę pogody, gdzie tableteczki przeciwbólowe jak cukiereczki do ryja będą wbijać defiladowym krokiem.
@Babosz:
? Ja się pytam jak używać emoji. Chwilowo czuje mnie obchodzi kto jest kim.
O takie mi chodzi :
O takie mi chodzi :

TheEminemShow napisał/a:
@:
O takie mi chodzi :
Ok, za duzo wypiłem. Przeczytałem "pedalskich" zamiast "sadolskich" i sam sobie dopowiedziałem, że wypominasz mu pedalskie emoji xD
Love_is_Love napisał/a:
Jak on wstał z tym złamanym kręgosłupem
Wyczyn taki, że jeszcze go adrenalina trzyma
TheEminemShow napisał/a:
@: k🤬a proszę powiedz jak się używa sadolskich emoji. Takiej jak na końcu twojego posta.
Wiesz co korzystam z tego:

Choć pamiętam po prostu, że powyższa buźka o którą pytasz wyjdzie ze znaków
: - D
pisanych bez spacji oczywiście

Babosz napisał/a:
Ok, za duzo wypiłem. Przeczytałem "pedalskich" zamiast "sadolskich" i sam sobie dopowiedziałem, że wypominasz mu pedalskie emoji xD
głodnemu PEDALSKI chleb na myśli

Ten koleś wygląda jak ja
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866