Jeep Cherokee XJ przejeżdża przez wielką dziurę. Przykład na to, czym różni się samochód terenowy od bulwarówek.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
po pierwsze wielcy znawcy to potrzebne są blokady dyfrów bo bez tego żaden samochód by sobie z tym nie poradził, felgi z beadlockiem i niskie ciśnienie w oponach, po drugie to z cherookiego taka terenówka jak z koziej dupy trąba, jeżdżę w terenie i nieraz widziałem p🤬y w akcji i mimo dobrej opony i jakiegoś tam liftu bardzo słabo sobie radziły. Chociaż może to dlatego że jeepami jeżdżą same p🤬y
ja jestem ciekaw, jak by sobie poradziła Lada Niva
bardzo fajna terenówka, szkoda tylko że w Polsce jest stosunkowo droga, co wynika jedynie z cła ...
@okar19
Od razu by wziął wszystkie pagórki, tylko ma opony zbytnio przepompowane.
Od razu by wziął wszystkie pagórki, tylko ma opony zbytnio przepompowane.
@ferro
Tylko, że defender nie ma blokad mostów, tylko między mostowom. Nieraz na głupim błocie lubi stanąć bo się dziada zblokować nie da.
Tylko, że defender nie ma blokad mostów, tylko między mostowom. Nieraz na głupim błocie lubi stanąć bo się dziada zblokować nie da.
Dokladnie bez dyfow to tego nie przejedzie.
thez
Defender ma tylko reduktor w standardzie i kola takie ze sie smiac chce
Ale zakladam ze jesli ktos chce tym sie bawic bo maszynka sama w sobie genialna to blokady mostow musi kupic
thez
Defender ma tylko reduktor w standardzie i kola takie ze sie smiac chce
Ale zakladam ze jesli ktos chce tym sie bawic bo maszynka sama w sobie genialna to blokady mostow musi kupic
okar19 napisał/a:
A teraz spróbuj przeprawić się tym przez rzekę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie