Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten protest już dawno przestał być nakierowany na wyrok TK.
On nigdy nie był nakierowany na wyrok TK, chodzi o zwykłe wywalenie do góry nogami całego porządku i ładu społecznego. Oczywiście, zdecydowana większość protestujących nie jest świadoma w czym bierze udział, ale organizatorzy się z zamiarami nie kryją, wykorzystując fakt, że nastoletnie Julki biorące udział w marszach nawet nie przeczytają ich postulatów, bo czytanie w tym gronie raczej modne nie jest.
Mój największy problem ze strajkiem kobiet jest taki, że jak PiSu i prezesa nienawidzę, tak widząc wściekłe lewackie idiotki wykrzykujące w ich stronę wulgaryzmy, zaczynam trochę przychylniej na nich patrzeć. Muszę się opamiętać, bo to prawdopodobnie podstęp prezesa.
Tak to już w życiu jest że łatwo się rzuca górnolotne hasła gdy problem w najmniejszym stopniu nie dotyczy cię osobiście.
Bo jeśli dotyczy to i ksiądz leci załatwiać aborcję, i narodowiec "obrońca życia" po cichu załatwia "bo wiesz, to jest wyjątkowa i szczególna sytuacja".
Banda pie**olonych katozj***nych hipokrytów. Nawet w Iranie k***a bardziej liberalnie podchodzą do aborcji.
Pomożesz wychowywać to dziecko z mózgiem na wierzchu? Będziesz robić jako wolontariusz jeden dzień w miesiącu? Przyjmiesz do siebie jak jego rodzice kiedyś umrą?
Bo jak nie to WYpie**alAJ.
I przypadkiem nie bredź o "pomocy państwa" bo to zwyczajna fikcja.
Kurde, Widelecc, jak ja bym Cię zabrał na piwo, staryyyyy...
I to jedyny plus tych protestów

Ludzie kochani, utrzymujmy poziom!
No właśnie znaczy. I to jak najszybciej, zanim uzyska samoświadomość i uzmysłowi sobie w jak ciemnej piździe jest i ze czekają go lata tortur, fizycznych i psychicznych. Tylko ze wam, katolskim łbom, religia zakłóca odbiór rzeczywistości
zanim zacznie pisać na sadisticu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie