Znalezione w ogłoszeniach o pracę.
A i tak pewnie w pytę gości się zgłosi, bo praca w mediach jest taka zajebista, że można ją za free odwalać. Takich frajerów (zarówno tego "pracodawcę", jak i tych co się zgłoszą) powinno się lać za to, że psują rynek pracy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie rzeczy to do teleexpressu, a nie na sadistica. Psujesz ten portal
No i czym tu się podniecać? Start-up'y się generalnie na tym opierają, żeby na początek grupa ludzi tyrała za friko, żeby potem liczyć na prawdziwe pieniądze.
konto usunięte
2013-07-04, 2:41
Nie pracuje fizycznie. Ba nawet umysłowo. Gosc czyta to co mu dadzą. Świetna okazja do wyłapania doświadczenia czyli czegoś bez czego dzisiaj wystartować trudno. Nie jeden z pasją w tej pracy na jakiś zakotwiczy.
@up to jest raczej hobby a nie praca. Jak ktos ma tatuska co mu kupi iPhona, nowe autko i ekstra ciuszki to jak bajbardziej moze isc sie tam "spelniac".
konto usunięte
2013-07-05, 19:20
konto usunięte
2013-07-05, 19:23
konto usunięte
2013-07-05, 19:34
Chyba nie znacie realiów. Grałem w radiach internetowych od 14 roku życia, zakładałem również swoje. Tylko i wyłącznie profesjonalne radio może Ci zaoferować pieniądze, a nie takie które nawet nie ma wykupionej domeny. Większość (w tym i ja) gra dla przyjemności, a nie dla pieniędzy. Dla pieniędzy to się gra w klubie, czy po różnych eventach.
konto usunięte
2013-07-05, 19:44
Czego wy chcecie od radia internetowego? Kilkuset słuchaczy maksymalnie i oczekujecie zapłaty za to? Z czego wam mają zapłacić?
konto usunięte
2013-07-05, 19:50
konto usunięte
2013-07-05, 19:55
A co ty chcesz? To wielkie "radio" założone jest pewnie przez jakichś łebków, których to jara i szukają ludzi, których również jara ten temat.
Myślisz, że sami coś na tym zarobią?
To tak, jakbyś oczekiwał, że za granie w garażowym zespole ktoś ci zapłaci...
konto usunięte
2013-07-05, 20:31
Dzieci założyły radio i szukają współpracowników. Same nie zarabiają, więc i "pracę" oferują bez wynagrodzenia. To ogłoszenie powinno znaleźć się w dziale "hobby" a nie na portalu z ofertami pracy.