I polskie prawo.
W Lubinie (dolnośląskie) 26-letni motocyklista bez prawa jazdy w dupie miał pierwszeństwo i postanowił nauczyć 78-letnią staruszkę i jej 4-miesięczną wnuczkę dobrych manier. Po czym uciekł z miejsca zdarzenia.
O dz🤬ko nikomu nic się nie stało.
I jeszcze większe o dziwo, policja na podstawie nagrania namierzyła sprawcę.
Teraz uwaga. " Czyn, którego się dopuścił zagrożony jest karą grzywny do 5000 zł oraz zakazem prowadzenia wszelkich pojazdów mechanicznych do lat 3" - informuje dolnośląska policja.
CbK
2019-09-03, 16:39
Dobrze, że się babcia wózka trzymała, bo by się przewróciła
Prawo prawem, wiadomo jak w Polsce jest, ale jakim trzeba być ścierwem, aby nie mieć w sobie odrobiny przyzwoitości i się nawet nie zatrzymać.
Budrys2000 napisał/a:
, ale jakim trzeba być ścierwem, aby nie mieć w sobie odrobiny przyzwoitości i się nawet nie zatrzymać.
ścierwem motop🤬dowatym.
Konto usunięte
2019-09-03, 16:54
Ale fart,babcia też tak swobodnie się wpierdzieliła nie patrząc czy coś nie jedzie..
Budrys2000 napisał/a:
Prawo prawem, wiadomo jak w Polsce jest, ale jakim trzeba być ścierwem, aby nie mieć w sobie odrobiny przyzwoitości i się nawet nie zatrzymać.
Ścierwo ścierwem, ale jakie trzeba mieć zj🤬e prawo, żeby nie można było doraźnie śmiecia wyeliminować z puli genów. Tak chociaż dla przyzwoitości.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
Śmieć do utylizacji. A tępa dzida babcia na publiczną chłoste. Z dzieckiem idzie i k🤬a niespojrzy czy jakiś idiota zap🤬la. A potem płacz i lament "ale ja miałam pierwszeństwo, chlio,chlip". No i standardowo murzyński c🤬j w dupsko temu kto wmawia ludziom że na pasach mają pierwszeństwo.
Miała szczęście że najsztub nie prowadził.
Jak bym nie miał z kim dziecka zostawić, to wolał bym go do okna życia oddać i później odebrać, niż zostawić ze stara bez mózgu babą.
To była próba zabójstwa a nie jakieś tam potrącenie
Powinien siedziec za usilowanie zabojstwa
Tak to k🤬a jest u nas że większość dziadków zachowuje się jak j🤬e zombi lezie taki k🤬a nie patrzy do okoła ja nawet jak mam zielone na przejściu to się rozglądam czy czasem jakiemuś pojebowi się nie śpieszy i dopiero przechodzę a emeryty ni c🤬ja leze bo zielone i nie zdąże... Typa na moto odj🤬 bez apelacyjnie a babce zaj🤬 blache na czoło by się obudziła z porannego letagu...
Kierownik oczywiście do utylizacji, bo zaj🤬 totalnie. Busik stał już dosyć długo, trzeba brać pod uwagę że nawet jak jest na awaryjnych bo coś, to może zza niego ktoś wychodzić.
Jednak nie można zapomnieć o samej babci - no k🤬a, ja jestem młody i sprawny, mam znacznie wiekszy refleks niż taka stara baba, a i tak się rozglądam jak przechodzę przez pasy. Nigdy nie ma pewności czy nie trafimy na jakiegoś debila który akurat zapragnął łyknąć sobie ćwiarteczkę na odwagę przed podróżą.
zaj🤬 k🤬sa za usiłowanie zabójstwa
j🤬a motop🤬da bez sumienia
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
@up all
zakladacie ze motop🤬da jechala caly czas lewym pasem, a jezeli jechala prawym , na tym samym co nagrywajacy i w ostatniej chwili wyprzedzal to sorry , ale tego nie idzie przewidziec ...