👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadyści ze Szczecina. Siedzi nadal pod centrum Galaxy babunia z tabołkiem i kubeczkiem? Niezłe z niej ziółko było w zeszłym roku. Gdy kończyła "pracę" bunkrowała tabołek w krzaczorach pod przystankiem tramwajowym, a sama wsiadała w tramwaj 3 i nie już jako biedna lecz moher z mordą do każdego. Wysiadała zazwyczaj przy Bramie Portowej, a pecha raz miała gdy jechaliśmy razem. Zmierzałem do KFCiaka, a ona zap🤬la przede mną i o dziwo też do KFC. Wmawiałem sobie, że po darmowego drina, ale jak zobaczyłem, że bezczelnie wp🤬liła się do kolejki to już wiedziałem, że nasienie cygańskie. Powiedziałem co mi leżało na wątrobie.Ta zrobiła się czerwona i sp🤬alałą do drzwi, rzucając oczywiście soczystymi wiązankami w moim kierunku. Jakby się pojawiła, to podp🤬lcie jej krzesełko z krzaczorków. Niech cyganka przynajmniej postoi w pracy...
To nic. W Krakowie takie dz🤬ki stare grzeją dupy na chodniku pół dnia, potem jakiś brudas podjeżdża elegancką beemką i zabiera sucz do domu. Standard. Jakieś cygańskie albo rumuńskie ścierwo. Najlepiej takiej z kopa w kubeczek wyjechać to sie pluje aż miło.
To jeszcze nic w Gdańsku koło cmentarza siedzi ( oczywiście latem) koleś na wózku i obok stoi jego matka, niby nic ale gdy raz szedłem wieczorem na cmentarz do dziadków to zauważyłem jak koleś wstaje z wózka i jego matka siada a ten podwozi ją do samochodu (jak dobrze pamiętam BMW) i normalnie prowadzi samochód... K🤬a to dopiero bezczel

Niedość że temy tzw. żebrakowi zycie dokopało to jeszcze jakieś zasrane czarnucg robią sobie żarty;/

rumunów należy nap🤬lać a rodzimych kloszardów wspierać
dla mnie są bardziej patriotyczni od Roty
dla mnie są bardziej patriotyczni od Roty
@Piot4Qes
Ty jestes w c🤬j sadysta z krwi i kosci! ogladasz najostrzejsze filmiki z internetu na sadisticu a co tam!? Prawdziwy twardziel i sadol !
Ty jestes w c🤬j sadysta z krwi i kosci! ogladasz najostrzejsze filmiki z internetu na sadisticu a co tam!? Prawdziwy twardziel i sadol !

@ Arsen
Ona jest niezniszczalna. Siedzi tam nie zważając na to , czy pada, czy się pali, czy słychać strzały czy nie wiadomo co jeszcze.
Ona jest niezniszczalna. Siedzi tam nie zważając na to , czy pada, czy się pali, czy słychać strzały czy nie wiadomo co jeszcze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie