Po wejściu na łóżko ma zadyszkę jak koń po Wielkiej Pardubickiej.
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.

kapsiu napisał/a:
jaja ma na brzuchu....
niech pokaże k🤬sa, dopiero będzie cyrk
@up
Nawet jezeli ma tego kutacha to nikt nigdy sie o tym nie dowie
Nawet jezeli ma tego kutacha to nikt nigdy sie o tym nie dowie

podpis użytkownika
Witaj.

ciekawe jak sra to pewnie szlauchem ogrodowym jej myją dupe

ag0ny napisał/a:
raczej straż pożarna armatką wodnąciekawe jak sra to pewnie szlauchem ogrodowym jej myją dupe

Nie sądziłem, że można być tak grubym żeby na siedząco z wyprostowanymi nogami sięgać paluchem u syry do pępka.
Zabijcie to zanim złoży jaja !!!
.......
C🤬j tam z jajami, dajcie harpun !!!!
.......
C🤬j tam z jajami, dajcie harpun !!!!
wszystko już napisane
w komentach
pomyślałem sobie jednak , że gdyby mocno zawiązać , tam gdzie mierzył i poczekać odpowiednio długo , to uschnie i samo odpadnie , jak pępowina u noworodka ...
poza tym ... niezła laska ... jeszcze tylko wypastować brązowa farbą i murzyńska k🤬a ( jak znalazł ) ...
jeżu !!! jak takiej dogodzić ( ??? ) bez uprawnień na buldożera nie ma co startować :/

pomyślałem sobie jednak , że gdyby mocno zawiązać , tam gdzie mierzył i poczekać odpowiednio długo , to uschnie i samo odpadnie , jak pępowina u noworodka ...
poza tym ... niezła laska ... jeszcze tylko wypastować brązowa farbą i murzyńska k🤬a ( jak znalazł ) ...
jeżu !!! jak takiej dogodzić ( ??? ) bez uprawnień na buldożera nie ma co startować :/

Już kiedyś to mówiłem, ale powtórzę: Jest tak wielka, że 2 facetów może ją r🤬ać jednocześnie i nigdy się nie spotkać