Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Nie siej proszę. Nie ma tam idiotów. Są tylko zdrajcy i ludzie wyznania handlowego.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Hahaha co ty pieprzysz I nie nie oglądam telewizji Już wiem że mam do czynienia z idiotom podaj źródła coś czuje że będą dobre
Klasyka gatunku

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
W sumie racja, to nadaje się ci najwyżej na tiktoka.
Klasyka gatunku
Przyznaje napisałem jak bym był upośledzony
Przyznaje napisałem jak bym był upośledzony
Teraz też

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTeraz też
To już czepianie się szczegółów

To już czepianie się szczegółów
Nie. Ja mam srogą dysmózgię, ale ty piszesz jakbyś był ze wschodu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie. Ja mam srogą dysmózgię, ale ty piszesz jakbyś był ze wschodu.
Nie ze wschodu nie jestem

Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Nie masz pojęcia na co liczy rząd i tylko powtarzasz, będąc zmanipulowany przez pro opozycyjne media, że rząd jest głupi, bo utrzymuje Ukraińców. Zobacz dane ile miliardów ci Ukraińcy tutaj zostawiają mimo zasiłków i jak bardzo poprawiają sytuację demograficzną w Polsce.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Miliony swoich pasożytów mamy na utrzymaniu dzięki rozdawnictwu Pisu to dorzućmy sobie jeszcze kilka milionów ukraińców dla których 500+ to na miejscu miesięczna pensja. Możecie sobie kupić Starlinka od Muska, którego nasz rząd zasponsorował z naszych podatków na ukraińskim OLX za 200 dolarów. Takich wałów są tysiące, ale niestety jest odgórny zakaz mówienia o jakichkolwiek przypałach z udziałem ukraińców. Czy to policja, pogotowie, urzędy skarbowe itp. Cicho sza bo nie można ludzi podburzać przeciwko uchodźcom
Pisane celowo z małej