Brutal90 napisał/a:
Zwykłe odpowiedzi zwykłych ludzi
zwykli, niepodstawieni ludzie dokładnie tak samo jak w tvp
@up
Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....
Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....
Brutal90 napisał/a:
@up
Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem

Brutal90 napisał/a:
@up
a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:
tytule tematu
w opisie tematu
Halman napisał/a:
a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:
tytule tematu
w opisie tematu
W filmiku są też wypowiedzi zdradzieckich ryjów, którzy chcą by Polska płaciła na ruskie gówna, więc najpierw obejrzyj

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Ty Halman czasami napiszesz coś mądrego, czasem śmiesznego, inteligentnego ale ogólnie to masz mózg przej🤬y na zicher. Taki k🤬a typowy internetowy, sadisticowy pseudo yntelygenty szeryf od siedmiu boleści..
Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Przejdę się ulicą, przepytam setkę ludzi, 3/4 niewłaściwych odpowiedzi wytnę i będę miał w pełni wierzytelny materiał. Idealne żeby kręcić gównoburzę na sadolu.
Ankieta w kraju gdzie ludzie potrafią się pobić jaki majonez jest lepszy a co dopiero o Ukraińców
zaraz sie pojawi tu milion komentarzy, dajcie spokój szkoda czasu na jakies komentarze, jedni drugich i tak nie przekonają
Smacznej kawusi

Wk🤬ienie słuszne tylko obiekt nie ten, trzeba złość kierować na zjebów w urzędach i instytucjach, którzy tworzą warunki do systemowego nie równego traktowania ukrów ponad Polaków.
Ja bym jeszcze dopłacić becikowe, rurowe i dodatek za rozłąkę. Stać nas.
Lewackie podejście do tematu - emocje ponad kompetencje. Nie ważne co potrafisz, jaki masz wkład, czy pracujesz czy nie, liczy się czy jesteś pokrzywdzoną mniejszością i jak głośno płaczesz. Ta zaraza zniszczy wszystko.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Jeszcze bandorowskiej k🤬ie chcą muzeum wystawić w polsce...