Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lokal.szczecin 2023-03-28, 15:20 7
uhuuuuuu ruskie propagandu w natarciu
Zgłoś
Halman 2023-03-28, 15:21 14
Brutal90 napisał/a:

Zwykłe odpowiedzi zwykłych ludzi

zwykli, niepodstawieni ludzie dokładnie tak samo jak w tvp
Zgłoś
Brutal90 2023-03-28, 15:23 33
@up

Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....
Zgłoś
Dżepetto 2023-03-28, 15:26 90
Brutal90 napisał/a:

@up
Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....

Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
Zgłoś
Halman 2023-03-28, 15:27 8
Brutal90 napisał/a:

@up

a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:

tytule tematu
w opisie tematu
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-28, 15:30 8
Halman napisał/a:

a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:
tytule tematu
w opisie tematu

W filmiku są też wypowiedzi zdradzieckich ryjów, którzy chcą by Polska płaciła na ruskie gówna, więc najpierw obejrzyj

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-03-28, 15:35 34
Ty Halman czasami napiszesz coś mądrego, czasem śmiesznego, inteligentnego ale ogólnie to masz mózg przej🤬y na zicher. Taki k🤬a typowy internetowy, sadisticowy pseudo yntelygenty szeryf od siedmiu boleści..
Zgłoś
Bart47 2023-03-28, 15:36 64
Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Zgłoś
Kriski 2023-03-28, 15:39 9
Przejdę się ulicą, przepytam setkę ludzi, 3/4 niewłaściwych odpowiedzi wytnę i będę miał w pełni wierzytelny materiał. Idealne żeby kręcić gównoburzę na sadolu.
Zgłoś
pazuzu 2023-03-28, 15:45 6
Ankieta w kraju gdzie ludzie potrafią się pobić jaki majonez jest lepszy a co dopiero o Ukraińców zaraz sie pojawi tu milion komentarzy, dajcie spokój szkoda czasu na jakies komentarze, jedni drugich i tak nie przekonają Smacznej kawusi
Zgłoś
hfbnmiuytp 2023-03-28, 16:00 27
Wk🤬ienie słuszne tylko obiekt nie ten, trzeba złość kierować na zjebów w urzędach i instytucjach, którzy tworzą warunki do systemowego nie równego traktowania ukrów ponad Polaków.
Zgłoś
tatko 2023-03-28, 16:07 5
Ja bym jeszcze dopłacić becikowe, rurowe i dodatek za rozłąkę. Stać nas.
Zgłoś
Siriuz 2023-03-28, 16:12 17
Lewackie podejście do tematu - emocje ponad kompetencje. Nie ważne co potrafisz, jaki masz wkład, czy pracujesz czy nie, liczy się czy jesteś pokrzywdzoną mniejszością i jak głośno płaczesz. Ta zaraza zniszczy wszystko.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-03-28, 16:20 13
Jeszcze bandorowskiej k🤬ie chcą muzeum wystawić w polsce...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie