👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich jazd nie miałem, ale zawsze ilekroć coś zajaram to później przez kilka godzin ciężko rozkminiam nad czymś, a jak już ze mnie zejdzie to jaranie, to zapominam. W gwoli ścisłości, nie używam dopów

Chupacabra, dlatego ja staram się zapisywać w trakcie
Potem się można zdziwić.

Niebezpiecznie zbliżamy się do USA...
sadol.pl/kawa-czy-herbata-po-amerykansku-vt58323.htm
sadol.pl/kawa-czy-herbata-po-amerykansku-vt58323.htm

Jak to podstawiona zwykła baba. Próbowałem różnych używek, narkotyków i nigdy nie miałem takich jazd że zdawało mi się że czymś innym jestem. Jedynie gadanie głupot, dobra zabawa, dużo energii pomysłów i w ogóle

@kermi85
Za to co napisałeś dałbym Ci z 20 piw, no ale nie można, wybacz
Za to co napisałeś dałbym Ci z 20 piw, no ale nie można, wybacz

UWAGA! ! ! Gimnazjalisto Przed urzyciem Skonsultuj się z Lekarzem lub Farmacełtą

Ja pamiętam po tajfunie miałem zabetonowane buty. I przez 2 godziny powtarzałem do kumpla "To wywiera na mnie taka presję" "Mówię serio, taką presję"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie