wpr napisał/a:
W pewnym wieku powinno się jednak odbierać ludziom prawka. Zastanówcie się, jaki czas reakcji na drodze ma ten dziadunio? Przecież ledwie chodzi, do tego o lasce. Założę się, że jeździ tym Porsche maks 60 km/h - a jeśli więcej, to jest poważnym zagrożeniem dla innych uczestników ruchu.
Ten dziadunio ma 48 lat a nazywa się Johnny Knoxville. Łykasz wszystko jak twoja baba pytongi połowy miasta...

czy to będzie mowa nienawiści jak tylko zasugeruje, że to może być szfab j🤬y staruch zawszony który być może kupił sobie to auto za rzeczy które zaj🤬 w Polsce jak sp🤬alał przed ruskimi a na dodatek w domu ma jeszcze polkę która mu sprząta za 10e na godz ?
Szfajceneger napisał/a:
Hi, I'm Johnny Knoxville, welcome to Jackass!

Miałem takiego sąsiada, 30min wjeżdzał do garażu gazując przy tym niemiłosiernie, jak wyjeżdzał w miasto to 200m za garażem już skrzyżowanie zakorkowane. Nic mnie już nie zdziwi
Z takim nie wsiadłbym do auta, Zgon murowany. Jego w trakcie jazdy, mój w wypadku

Wchodzi garbaty do gabinetu lekarza, a lekarz... co się pan tak skrada
sz...

głest napisał/a:
Śmierdzi fejkiem...
Co tam śmierdzi... jebie
Pewnie ta stara SS-mańska k🤬a
Z takim parkinsonem to on na pewno prowadzi jakikolwiek samochód...
Kahkeshan napisał/a:
Ten dziadunio ma 48 lat a nazywa się Johnny Knoxville. Łykasz wszystko jak twoja baba pytongi połowy miasta...
No pewnie, auto na niemieckich blachach i ekipa Jackass nap🤬la po niemiecku...
Chciałeś zabłysnąć. C🤬jowo wyszło, łapserdaku.
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
standard w niemczech, cale zycie pracuja a na starosc porsche w cabrio, mam rodzine w DE i tak to wyglada
100% prawdziwe

Sprzedali dusze diabły, stare esesmany! Poczynając od dziadka Adolfa, który zresztą nie wiadomo gdzie dozył spokojnej starości.

To przebieraniec z youtube. Zakłada maskę starego piernika i robi jaja z ludzi.

Niemiec idzie zamiawiać S-Klasse i mówi do fabryki Mercedesa,że poprzednim aucie innej marki miał to i tamto w tym miejscu i tak jest dla niego montowane,że ma swoje auto w swoim własnym stylu.Dla Niemca fura ma być funkcjonalna,a nie robić zazdrość u sąsiada,jak w Polandji.Tam w tv lecą reklamy Lambo,Ferrari których w Polsce nigdy nie zobaczysz.Przykładem że zachodnie kraje mają nas za Januszy jest np taki,że Citroen DS4 tylko z silnikiem 1.6 200KM idzie na Polski rynek,a wersja 2.0 300KM już nie,bo za dużo paliwa bierze.