📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niemieccy seniorzy tacy są . Co drugi emeryt porządnym samochodem jeździ. Wiem, widziałem.
przecież to jakiś milicjant z czasów stanu wojennego uciekł i się ukrył w dojczlandji, widać po tablicach
myślałem że jakiś drift będzie
myślałem że jakiś drift będzie

Hi, I'm Johnny Knoxville, welcome to Jackass!
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
To milicjant na emeryturze bo był tak przywiązany do numeru alarmowego 997 aż go ma w rejestracji.
To co tam Kaczyński mówił przed wyborami, ze w 2035 dorównamy niemcom?
już się z tego cieszę
już się z tego cieszę
W pewnym wieku powinno się jednak odbierać ludziom prawka. Zastanówcie się, jaki czas reakcji na drodze ma ten dziadunio? Przecież ledwie chodzi, do tego o lasce. Założę się, że jeździ tym Porsche maks 60 km/h - a jeśli więcej, to jest poważnym zagrożeniem dla innych uczestników ruchu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie