📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

chciałbym widziec tych kacapskich tempaków ktorzy w to uwierzyli i mowią no Jurij dawaj strzelaj a ja teraz bedę łapać

Trochę (ale tylko troszkę, troszeczkę, ociupinkę) nie chce mi się w to wierzyć. Pocisk pistoletowy jest tak mały i leci tak szybko, że ciężko dostrzec go w locie. Uwierzyłbym, gdyby ten Borys, Ivan czy jak mu tam, złapał w locie pocisk z RPG, gdyż ten jest większy i łatwiejszy do zauważenia w locie.
Tak więc czekamy na kolejny eksperyment Rosyjskich sołdatów.
PS Rosyjscy naukowcy odkryli, że w Polsce też są naukowcy

PS Rosyjscy naukowcy odkryli, że w Polsce też są naukowcy

polecam serię pociskami smugowymi, będzie łatwiej, przynajmniej za pierwszym razem bo później nie będzie czym łapać, to jest tego typu scenka co chowanie się za drzwiami samochodu podczas strzelaniny i nic nikomu się nie dzieje
Pod takim kątem kula niewiele wytraci ze swojej prędkości początkowej, przy większym kącie wytraci więcej energii, ale będzie bardziej zdeformowana. Amen.

A co tam w tle stoi? BMD desantników... Swoją drogą drużyna tych gości ubije bez problemu kompanię naszej oc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie