Dwóch gości nie umie otworzyć puszki. W trakcie otwierania - rzygają jak koty. O co k🤬a tu chodzi? Imigrant jest w puszce czy co?!

MrowkarzPL napisał/a:
Co oni tam próbowali zjeść?
Cytat:
Surströmming (szw. kiszony śledź) – szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi bałtyckich.
To jest chyba szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi.Podobno niezle jebie nazywa się chyba Surströmming czy jakoś tak .
Niezwyciężony to niezwycięzony jak zwykle najszybszy

Tradyt napisał/a:
![]()
Marudzisz k🤬a jak moja była

O k🤬a popłakałem się ze śmiechu. Muszę to kupić i sam otworzyć bo już tyle legend o tym słyszałem
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
jeśli ktoś otworzy w domu, a ty jesteś w innym pomieszczeniu i zaczyna śmierdzieć po trochu można wytrzymać, po chwili da się nawet wejść do pomieszczenia gdzie było otwierane, ale jak wymiękniesz i uciekniesz na zewnątrz czy na balkon i wrócisz idzie puścić pawia
Wysłałam link znajomej miłośniczce krajów północy i ona stwierdziła, że kolesie są "jebnięci" bo to się otwiera pod wodą żeby tak nie śmierdziało, a w smaku podobno jest całkiem niezłe.
Co za inwalidzi umysłowi. Wyglądają jak mężczyźni, a jednak nie potrafią puszki otworzyć, nawet przy użyciu specjalnego otwieracza. Czyli p🤬deczki po siłowni.

sranie w banie jadłem kiszonego śledzia gożki i słony i troche jebie,ale trzeba być psią końcówą żeby tak pajacować to tak samo jak z durianem
Ja tego nie zjadłem. Otwierałem długo i namiętnie, ale nie przemogłem się do zjedzenia po powąchaniu tego towaru.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
niezwyciężony napisał/a:
Tradyt napisał/a:Niezwyciężony to niezwycięzony jak zwykle najszybszy
![]()
Marudzisz k🤬a jak moja była![]()
Jak miała takie powody do narzekań, to wiadomo czemu "była"