Gdzie jest Greta się pytam?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Gdzie jest Greta się pytam?
pablohasan napisał/a:
Kaczyński mówił że można
Jesteś debilem:
sadol.pl/globalne-ocieplenie-vt563468,30.htm6274390
pablohasan napisał/a:
Kaczyński mówił że można
Mówił, że wszystkim poza oponami, ale marne to pocieszenie.
I to jest efekt "zeroemisyjnej" Europy: wywozimy opony, toksyczne odpady poprodukcyjne, korzystamy z wiatraków, paneli czy baterii do samochodów elektrycznych, których produkcja pochłania masę energii i powoduje skażenia terenów na nie wyobrażalną skalę...
PS na nagraniu jest raczej Kuwejt niż Kenia - nasz kochany przyjaciel w walce o zieloną Europę od dziesięcioleci przyjmuje od nas miliony opon a z czasem wypala je żeby zrobić miejsce na nową dostawę...
PS na nagraniu jest raczej Kuwejt niż Kenia - nasz kochany przyjaciel w walce o zieloną Europę od dziesięcioleci przyjmuje od nas miliony opon a z czasem wypala je żeby zrobić miejsce na nową dostawę...
nowynick napisał/a:
I to jest efekt "zeroemisyjnej" Europy: wywozimy opony, toksyczne odpady poprodukcyjne, korzystamy z wiatraków, paneli czy baterii do samochodów elektrycznych, których produkcja pochłania masę energii i powoduje skażenia terenów na nie wyobrażalną skalę...
W PL recykling opon jest obecnie na takim poziomie, że praktycznie 100% zużytych jest wykorzystywana ponownie, a same opony stały się wręcz "towarem"., za który można zainkasować całkiem interesujące pieniążki. Nie mówię oczywiście o klientach detalicznych, bo żeby podpisać intratną umowę, należy zagwarantować ciągłość określonych dostaw. Coś tam o tym wiem...
Przecież to jeszcze dobre opony, głęboki bieżnik. Po co takie wyrzucać? Ja jeżdżę i nie narzekam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie