Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2015-12-17, 2:39 6
Popitoleniec napisał/a:

zobacz jak ta p🤬da przed nim jechala... Ile on mial 30kmh? Mnie tacy nieziemsko wk🤬iaja, jak jedziesz po nocce, zaj🤬y mulem, jedynie duza predkosc pozwala ci myslec logicznie 'adrenalina' , a tu leci przed tb pogromca.. 60kmh.. i k🤬a zasypiasz...

Jak się przyjrzysz, to na końcu filmu widać przejście dla pieszych. Nie widać na filmie, ale może wczesniej gdzieś było ograniczenie prędkości.

Jak cię to wk🤬ia to nie siadaj za kółkiem, zdaj prawo jazdy, chociaż pewnie go nie masz, skoro piszesz o 60 km/h.
Zgłoś
GoreTime 2015-12-17, 2:44
braincollector napisał/a:

Jakiś wysyp filmików z Lublina jest. To kogoś potrącają, gdzieś ktoś się rozpieprza, jadą pod prąd, policja jakieś pościgi organizuje itd. Naprawdę tylu idiotów jest w tym Lublinie?

Miasto powiatowe, zjada się z nieopodal i masz efekt.
Nie żeby Lubelscy kierowcy byli jacyś zajebiści, ale większość incydentów własnie z przyjezdnymi

edit:
tam ograniczenie do 50 normalnie, ale jakim trzeba być pok🤬ieńcem by j🤬 po krawężniku prawą stroną jak można ciągłą lewą , z naprzeciwka mają gdzie zjechać
Zgłoś
Psilocke 2015-12-17, 2:53 1
Patrz w LLUsterka debile są wszędzie.
Zgłoś
fantastico 2015-12-17, 3:24
Psilocke napisał/a:

Patrz w LLUsterka debile są wszędzie.

Szczególnie na parkingach...parked e lot!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-17, 3:55 1
k🤬a no nie, kto te prawa jazdy rozdaje ja p🤬lę. Osobiście zjechałbym w prawo, żeby we mnie p🤬lnął i wezwał policję c🤬jowi
Zgłoś
HiSpect 2015-12-17, 4:10 1
To już chyba 3 lub 4 jego temat na głównej, a wy dalej nie zauważyliście, że typ trolluje cały czas w ten sam, c🤬jowy sposób? Banda kretynów.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-17, 7:26
Lublin to taka polska Ukraina.
Zgłoś
jinn 2015-12-17, 7:32
jakuzapk napisał/a:

bardzo fuck mrożący krew w żyłach film.
I think zacznij k🤬a używać jednego języka, fucking crazy bitch.

Ty nie k🤬a anderstend, że to był tylko dżołk?
Zgłoś
DannyBazooka 2015-12-17, 8:20
dobry ziomek, piwko ode mnie. a frajerstwu jadącemu po chłopaku życzę c🤬ja do dupy. pewnie połowa z was nie może wygrzebać resztek ziemi spod pazurów, drobnok🤬amieszczańska klasa średnia pożal sie boże.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-17, 10:16
Naucz się k🤬o pisać!
Zgłoś
Konto usunięte 2015-12-17, 10:29
@Popitoleniec
jakbyś nie zauważył to tam było przejście dla pieszych, a po obu stronach tej ulicy są budynki uczelniane i tam zawsze masa ludzi chodzi
Zgłoś
~Velture 2015-12-17, 11:32 2
Cytat:

dobry ziomek, piwko ode mnie. a frajerstwu jadącemu po chłopaku życzę c🤬ja do dupy. pewnie połowa z was nie może wygrzebać resztek ziemi spod pazurów, drobnok🤬amieszczańska klasa średnia pożal sie boże.

J🤬 ziemię pod naszymi pazurami. Dobrze umyjemy i będzie czysto. Pomyśl o swojej słomie w butach bo aż mi przez monitor wlatuje.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś