Nie podoba się reforma emerytalna.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
🔥
Mistrz parkour
- teraz popularne
Nie podoba się reforma emerytalna.
Bo tam jest inna kultura, inna mentalność. Niewicie jak ciężko ma policja w krajach muzułmańskich.
diacon napisał/a:
Polacy to frajerzy, Tusk z PO i UE urządzają inżynierię społeczną, abyśmy do usranej śmierci za grosze pracowali na dobrobyt zachodu. Polaków można urabiać jak plastelinę. Ale jak widać coś nie pykło, wszystko się sypie, UNIE SIĘ SYPIE!!! HAHAHa
Dzięki bogu mamy wspaniałe piss, które przestrzega konstytucji, dba o obywateli nie obniżając cen paliwa, żebyśmy nie musieli stać w kolejkach, kupuje tysiące respiratorów od handlarza bronią, które teraz ratują nam życie, perfekcyjnie organizuje wybory kopertowe i obiektywnie rozdaje wielomilionowe dotacje dla fundacji założonych wczoraj. Przez babci świni kumpla pissowskiego aparatczyka.
a jak wróci PO, to znów będziemy na kolanach klepać biedę z zerową inflacją, a gospodarka mocno straci na nieopłacalnych setkach miliardów z KPO, które dostaniemy za darmo.
Siriuz napisał/a:
U nas wystarczyło, że na TVNnie "eksperci" powiedzieli, że trzeba podwyższyć wiek emerytalny i połowa ludzi to nie tylko łyknęła to jeszcze gotowi są pięściami tego bronić. Zastanawiam się czy jest jakaś granica co mogą zaakceptować konsumenci owego ścieku. Pandemia pokazała, że to może być daleko.
Pier@olisz.
Różnica jest taka, że u nas większość umie w matematykę i rozumie ułomność systemu emerytalnego.
A już twoja wstawka o pandemii sugeruje mi że nie warto dalej brnąć argumentami bo jak przysłowiowy gołąb w partii szachód nasrasz na planszę i pójdziesz dumny głosząc swoje zwycięstwo.
Jak pis wygra wybory to ludzie wyjdą na ulice
Myślę czy kupić kastet lub batona.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie