Wolnorynkowa ekonomia w pigułce !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radio Żelaza przejęło kanał Cejrowskiego
To nie był kanał cejrowskiego tylko ktos umieszczał tam wczesniej filmiki z jego udziałem
I co z tego, że filmik dostanie dużo piwek i komentarzy poparcia, jak tak naprawdę nigdy by 80% z Was na partię o takich poglądach nie zagłosowało. Prawda jest taka, że człowiek jest z natury leniwy i mimo, że będzie otwarcie takich ludzi popierać, to zagłosuje na socjalistów żeby czuć się bezpiecznie...
Ja dopiero od roku mam możliwość brania udziału w wyborach i czekam tylko na możliwość głosowania. I także nie obchodzi mnie to czy dana partia się dostanie czy też nie. Liczę, że niedługo więcej ludzi się obudzi i pogonimy w mniej lub bardziej demokratyczny sposób obecne świnie, które siedzą przy korycie.
konto usunięte
2013-06-22, 0:42
@MówMiAndrzej
jak w demokratyczny sposób to przyjdą świnie z pisu czy sld i będzie TO SAMO
jeśli w sposób niedemokratyczny to po wyzwoleniu naszego kraju przyjdą wyzwoliciele narodu do twego domu i będą gw🤬cić po kolei wszystkie kobiety
co wybierasz ?
konto usunięte
2013-06-23, 18:17
konto usunięte
2013-06-23, 18:40
Nowa Prawica, tyle w temacie.
konto usunięte
2013-06-23, 18:43
Demokracja? Nie ma czegoś takiego. Głosujemy na posła z naszego regionu bo obiecuje nam raj a potem na wiejskiej podnosi rękę wtedy gdy podnosi ją przywódca partii.
konto usunięte
2013-06-23, 20:26
Za Kelthuza zawsze piwko !!
konto usunięte
2013-06-24, 9:44