tylko ja twierdze, że to nieśmieszne, "przejedzone" i gówniane jak jego kolor skóry?
byłem kilka dni temu na grzybach i przysięgam, że jak widziałem te brązowe łebki w trawie to miałem 1000 razy większą podjarkę niż oglądając to gówno. Na szczęście nikt jeszcze nie napisał, że emocje jak na grzybobraniu, bo musiałbym się z nim nie zgodzić ;D
Pewnie k🤬a, celibat... P🤬lenie takie że szok. Że niby ksiądz z parafii niedaleko mnie tak dla jaj do pomocy w domu zatrudnił sobie 29 letnią Panią Magdę i wynajmuje jej pokój ? Ksiądz też człowiek ,k🤬a, i nieważne kto i co by o celibacie nie pisał, to kiedyś przyjdzie moment w życiu księżula że zechce zar🤬ać... Pytanie czy padnie na Panią Madzie czy na Madzie, z przedszkolnego chórku.
za teks o kaczorze piwo i tylko za To
podpis użytkownika
Dobry Rosjanin nienawidził ZSRR, dobry Niemiec nienawidził Trzeciej Rzeszy, dobry Europejczyk nienawidzi Unii Europejskiej.
Jaranie się abelardem to pedalstwo, a "kabaret" limo to ciota i h🤬j

Templariusz Mariusz napisał/a:
Jaranie się abelardem to pedalstwo, a "kabaret" limo to ciota i h🤬j
![]()

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Pierwszy raz widzę żeby w stand upie był podkładany śmiech.

to jest stand up -> youtube.com/watch?v=Nn5jlrxcpkI
Aberald może raczej wracać do składania kebabów c🤬k zj🤬y. Nie ma to jak jechać po kościele popularność u lewaków +100
Aberald może raczej wracać do składania kebabów c🤬k zj🤬y. Nie ma to jak jechać po kościele popularność u lewaków +100