@kuba1181, j🤬y nawet nie zdążyłeś oglądnąć (dodane 14:50, komentarz 14:54) a już o piwo żebrzesz. Ja wiem, dowodziku nie ma, pani nie sprzeda to jedyne piwo na jakie liczysz jest na sadolu. Gimbaza JAPA!

@upup
załóżmy że:
dodane 14:50:00
zaczął oglądać 14:50:10
skończył 14:54:16
w 30 sekund dodał komentarz czyli 14:54:46 co wyświetli nadal 14:54
można jeszcze w nosie podłubać w międzyczasie albo się po jajach podrapać.
a teraz przeproś kolegę kuba1181 i idź do kościoła postać bo zgrzeszyłeś pomówieniem
załóżmy że:
dodane 14:50:00
zaczął oglądać 14:50:10
skończył 14:54:16
w 30 sekund dodał komentarz czyli 14:54:46 co wyświetli nadal 14:54
można jeszcze w nosie podłubać w międzyczasie albo się po jajach podrapać.
a teraz przeproś kolegę kuba1181 i idź do kościoła postać bo zgrzeszyłeś pomówieniem
staffior, nie czaje tylko tej spiny "a teraz przeproś kolegę kuba1181 i idź do kościoła postać bo zgrzeszyłeś pomówieniem" występ Abelarda podobał mi się i nie mam nic do jego stand up-u, bólu dupy, że jedzie po kościele też nie mam więc pytam co ma piernik do wiatraka? a wiem, kolega chciał by ludzie pomyśleli, "o kato-wojownik" pociśnijmy go, dzięki czemu dostaniesz piwko pod komentarzem. tak więc staffior gimbaza JAPA
Zamiast się śmiać zacząłem ziewać. Nie wiem jak można cały czas śmiać się z tego samego.
szczerze, to szału nie ma.. były lepsze
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Och jakie to śmieszne. Glizda zobaczyła, że za ból dupy chrześcijan dostaje popularności. To taka taktyka Nergala, Dody i innych szmatławców. Prawdziwy stand up za oceanem.

@rafal327 Chłopak nie żebra o piwo tylko podkreślił że dał piwo za tego Pana. Mógł to zrobić nawet przed obejrzeniem tego materiału gdyż twarz Gizy widoczna jest przed włączeniem filmu. Jeszcze od gimbazy wyzywasz a to już jest jawna hipokryzja sądząc po treści twojego posta.
rafal327 napisał/a:
@kuba1181, j🤬y nawet nie zdążyłeś oglądnąć (dodane 14:50, komentarz 14:54) a już o piwo żebrzesz. Ja wiem, dowodziku nie ma, pani nie sprzeda to jedyne piwo na jakie liczysz jest na sadolu. Gimbaza JAPA!
To akurat pikuś. Najlepsze, że on tego piwa w ogóle nie dał, co można sprawdzić na profilu przecież

Nie jestem kato-szajbusem, ale skoro Giza (ciapaty zresztą) zaczął, to i ja się wyraże o jego religii.
Abelardzie, Twój Allach dymał kozy, a Twoi ziomale-brudasy potrafią jedynie "Allachu Akbar" i jebut.
Reasumując mam wyj🤬e na obrońców krzyża, szmatogłowychm pejsaczy i inne religie.
Thank You from the Mountain (tłumaczenie dosłowne się przyda) za hejty od fanów AG.
Abelardzie, Twój Allach dymał kozy, a Twoi ziomale-brudasy potrafią jedynie "Allachu Akbar" i jebut.
Reasumując mam wyj🤬e na obrońców krzyża, szmatogłowychm pejsaczy i inne religie.
Thank You from the Mountain (tłumaczenie dosłowne się przyda) za hejty od fanów AG.

Czy nit tu nie widzi ze to jest też kozojebca? Może być w c🤬j śmieszny ale to i tak zwykła zaraza.