👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ile zazwyczaj jego występy są słabe o tyle tym razem muszę przyznać że trafił w punkt

@up wpisz sobie na yt Abelard giza protectus vulgarus i masz calosc godzinną
grudzin7 napisał/a:
O ile zazwyczaj jego występy są słabe o tyle tym razem muszę przyznać że trafił w punkt
![]()
Zobaczył że spada mu popularność to popłynął z nurtem wbrew wytycznym swoich autorytetów które teraz i tak nie mają kasy na opłacanie propagandy bo stracili koryto ostatnio.

Nic odkrywczego nie powiedział a do osób, które nie widzą nic złego w masowych mordach i gw🤬tach na pewno nie trafią porównania do gości srających na dywan.
Crtz napisał/a:
Żałosny cieć
A ty co, lubisz jak ci gówno chodzi po mieście bo "poprawność polityczna", czy sam jesteś czarnym gównem i ci przeszkadza, że nikt cie tu nie chce?
Crtz, aleleble, serenity, nie spodziewałem się tu tylu zwolenników polityki lewicowej
jak tam? Stykacie się pindolkami?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie