Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2024-12-07, 17:17 4
PeterNORTH napisał/a:

to fajnych masz znajomych ha-ha-ha

Żal ci p🤬dę ściska ,przegrywie. Przynajmniej ma jakichkolwiek ,nie to co ty frustracie.Przyznaj się, matka ci kiełbasę na szyi wieszała, żeby chociaż wiejskie psy się chciały z tobą bawić?
Zgłoś
MysteryMan 2024-12-07, 17:42 3
PeterNORTH napisał/a:

to fajnych masz znajomych ha-ha-ha

Ta, ja mam znajomego akurat żyje jara to gówno od c🤬j wie ilu lat, i jest debilem wierzy w jakieś teorie spiskowe wszyscy lekarze psychiatrzy to zło. Ogólnie zryty beret ma.
Zgłoś
darek1234 2024-12-07, 17:49 1
smc napisał/a:

sanepid mnie dojechał, minimalna kara poniżej której nie da się zejść, to 20.000zł, a za większą ilość dostanę bliżej górnej granicy, czyli 1.000.000zł.
Ciekawie się robi.

Robiłeś muchomory? Czytałem kiedyś, oglądałem filmy, ale nie zaliczyłem. Jak to wchodzi?

Jan_Zagłoba_2024 napisał/a:

Z czasem zioło też jest za słabe. Trzeba sobie wzmacniać atrakcje, albo kryształem albo gorzała albo wszystkim.
A potem hop na linę.

Kryształy to syf, po jakimś czasie krew z nosa leci i w mózgu się przewraca. Maryśka to cudo i żaden narkotyk. Narkotykiem, i to ciężkim, jest nikotyna, ale w tym wypadku państwo na to zezwala, wszak z akcyzy płyną potężne pieniądze

Tylko LSD, po wszystkie dni!
Zgłoś
massmoth 2024-12-07, 18:21 1
Velture napisał/a:

Ok szefie

pychotka, jebac boomerów, miłego jaranka
Zgłoś
smc 2024-12-07, 18:50 4
darek1234 napisał/a:

Robiłeś muchomory? Czytałem kiedyś, oglądałem filmy, ale nie zaliczyłem.

Mam hurtownię, znaleźli na magazynie kartonik kremów. Zawierają muscymol, wiem, że już mam szykować dużą bańkę na karę z GIS-u. To już pewne.

Dziesięć lat tym handluję, a trzy tygodnie temu zmieniło się prawo.
Zgłoś
darek1234 2024-12-07, 18:53 3
smc napisał/a:

Mam hurtownię, znaleźli na magazynie kartonik kremów. Zawierają muscymol, wiem, że już mam szykować dużą bańkę na karę z GIS-u. To już pewne.
Dziesięć lat tym handluję, a trzy tygodnie temu zmieniło się prawo.

Nie było jakiegoś okresu przejściowego, wcześniejszych info czy coś w tym stylu? Myślałem, że próbowałeś receptur a'la Castaneda
Zgłoś
Sawix 2024-12-07, 19:03
dobrze że dzieciak nie wybiegł na śodek ulicy
Zgłoś
Jokerd 2024-12-07, 19:05 1
Lewackaglupota napisał/a:

Ile sztuka 70 czy 80 zl ? Masz jakąś refundacje czy płacisz ze swojej kieszeni ?

Brak jednej nogi to niska cena za legalne jaranie z refundacja

[ Dodano: 2024-12-07, 19:07 ]
janusz_biznesu napisał/a:

Żal ci p🤬dę ściska ,przegrywie. Przynajmniej ma jakichkolwiek ,nie to co ty frustracie.Przyznaj się, matka ci kiełbasę na szyi wieszała, żeby chociaż wiejskie psy się chciały z tobą bawić?

Ale czemu mu zal p🤬de sciska? Ze nie ma p🤬lonych cpunow i alkoholikow wsrod znajomych ktorzy poszli na sznurek? Jebac takich
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-07, 20:03 1
smc napisał/a:

sanepid mnie dojechał, minimalna kara poniżej której nie da się zejść, to 20.000zł, a za większą ilość dostanę bliżej górnej granicy, czyli 1.000.000zł.
Ciekawie się robi.

Zawsze jest jakies6 wyjście...
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2024-12-07, 20:07 2
janusz_biznesu napisał/a:

Hahahahaha

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-12-07, 20:15 1
Jokerd napisał/a:

Ale czemu mu zal p🤬de sciska? Ze nie ma p🤬lonych cpunow i alkoholikow wsrod znajomych ktorzy poszli na sznurek? Jebac takich

Bardziej o to, że nie ma żadnych znajomych bo to podły gad jest.😊
Zgłoś
Jarazz 2024-12-07, 20:26
Driver19cm napisał/a:

A teraz przypadkiem tego jakoś prawnie nie próbują ograniczyć?
Bo już im ból dupę ściska, że można na legalu sobie ogarnąć czyste palenie. Lepiej wspomagać czarny rynek. Debile j🤬e

Wiesz jaką ma "moc" "legalna" marihuana?
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-07, 20:39
Jarazz napisał/a:

Wiesz jaką ma "moc" "legalna" marihuana?

Wiem. Zależy która, bo są 3 rodzaje. Ale są zajebiste

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
smc 2024-12-07, 21:11 1
darek1234 napisał/a:

Nie było jakiegoś okresu przejściowego, wcześniejszych info czy coś w tym stylu? Myślałem, że próbowałeś receptur a'la Castaneda

Komunikat GIS-u na stronie internetowej i tyle. Mam faktury na to, ale to ich nie obchodzi.
Zgłoś
darek1234 2024-12-07, 21:30 2
To broń się, trzymam kciuki. Pomysłów mam w ch.., jak trzeba to mogę pomóc na odległość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie