📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
Pewnie większość sadoli by to zrobiła z zamkniętymi oczami i otwartą dupą lądując na wibrator
![]()
ba! Na murzyńskim rozmiarze XXXL!

@up
tam chyba nie ma śruby na wierzchu. To silnik strumieniowy.
tam chyba nie ma śruby na wierzchu. To silnik strumieniowy.

"Pewnie większość sadoli by to zrobiła z zamkniętymi oczami i otwartą dupą lądując na wibrator
"
Mów za siebie

Mów za siebie
przeciez oni to krecili od tyłu i potem puscili od przodu. Skuter na wstycznym i jedzie
@pisage
A gówno. W skuterach stosuje się silniki spalinowe, tylko napęd jest wodnoodrzutowy i nie, że nie ma śruby na wierzchu, tylko wcale jej nie ma.
A gówno. W skuterach stosuje się silniki spalinowe, tylko napęd jest wodnoodrzutowy i nie, że nie ma śruby na wierzchu, tylko wcale jej nie ma.

A ja myślałem że to Veture się przechwala co on nie robi, gdzie nie był i komu rowa wylizywał.

Co tu prawić -mistrz
..
Polecam >>>Skok ze spadochronem – lotnisko Pruszcz Gdański..
Ps. koszt chlania i jarania
..

Polecam >>>Skok ze spadochronem – lotnisko Pruszcz Gdański..
Ps. koszt chlania i jarania

zerknijwlewo napisał/a:
Skoro nie ma śruby, to w jaki sposób silnik zamienia ruch obrotowy wału na przepływ wody w tunelu napędu strumieniowego?
Obaj macie rację po części, śruba to element turbiny będącej elementem pędnika wodno odrzutowego.
tranzystor napisał/a:
Skoro nie ma śruby, to w jaki sposób silnik zamienia ruch obrotowy wału na przepływ wody w tunelu napędu strumieniowego?
Cytat:
takamahi napisał/a:
Obaj macie rację po części, śruba to element turbiny będącej elementem pędnika wodno odrzutowego.
Raczej oboje racji nie możemy mieć, bo dwie wypowiedzi zaprzeczają sobie. Prawda jest taka, że zerknijwlewo nie ma pojęcia o czym pisze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie