📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

"temat poprawiony"
To popraw jeszcze raz bo motory to silniki. Pisze się motocykle
To popraw jeszcze raz bo motory to silniki. Pisze się motocykle
@up
I jeszcze nie zapominajmy, że tiry jeżdżą tylko na trasach międzynarodowych i pisze się "ciężarówki"!
I jeszcze nie zapominajmy, że tiry jeżdżą tylko na trasach międzynarodowych i pisze się "ciężarówki"!

Robiliśmy testy na torze, to samo auto, te same opony, ten sam tor- hamowanie ze 100 z ABS i bez- jedynie na płycie poślizgowej droga hamowania była porównywalna, w każdym innym wypadku ABS wydłużał znacząco drogę hamowania. Zamiast na ABS lepiej wydać pieniądze na doszkolenie się w technice jazdy... Z drugiej strony większości ludzi myślenie sprawia ból, więc najlepiej jak by prowadzenie samochodu sprowadzało się dla nich do podania adresu i wciśnięcia guzika. Dla nich ABS, ASR, EBD, KGB i wszystkie inne trzyliterowe skróty w samochodzie to błogosławieństwo- mniej myślenia-mniej bólu

Nie miałem okazji przewieźć sie motocyklem z abs'em, ale bez abs'u na złykłym heblu bębnowym tylnym (simson rulezzz) obróciło mnie i wpadłem w auto bokiem, a nie przodem, także dużo jest prawdy w tym filmiku.

"Oto jak się zachowuje motor z ABS i bez ABS podczas silnego hamowania."
tak ktos napisal tytul ze niby ten motor po lewej ma abs, moze to taki trolling lvl asian autor mysli ze sie nabierzemy ze ten po prawo ma abs a ten po lewo nie ;_;
tak ktos napisal tytul ze niby ten motor po lewej ma abs, moze to taki trolling lvl asian autor mysli ze sie nabierzemy ze ten po prawo ma abs a ten po lewo nie ;_;
gywer1 napisał/a:
Do tego jeszcze NKWD, Gestapo i OGPUABS, ASR, EBD, KGB

To nie jest silne hamowanie, tylko paniczny żelazny uścisk. Kto normalny tak hamuje?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie