Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wodzu11 2013-08-19, 16:16 1
@lathiel
Sam studiuje mechatronikę, i wiem że z tym specyficznym kierunkiem są jaja typu: ludzie w kadrach w firmie w której robiłem praktykę po tym jak im opowiedziałem co i gdzie studiuje, pytali się "a co to jest ?", ludzie którzy tam pracowali to samo ;/ , wiec nie dziwię się kumplowi, że ma problemy ze znalezieniem zatrudnienia

No ale tu jest polsza, i jak nawet ludzie w kadrach nie wiedzą co to jest, to pozdro.... ;/
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 16:31
A ja nie narzekam, skończyłem studia,póki co jestem na bezrobociu.W październiku zaczynam staż( za g**niane 1450zł/miech netto), a po stażu pewnie pierwsze lata spędzę pracując na fundusz,potem pewnie u kogoś prywatnie.Może za ok 10 lat będzie mnie stać aby otworzyć swój gabinet.

Skończyłem lekarsko-dentystyczny
Zgłoś
lathiel 2013-08-19, 17:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 17:35 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lathiel 2013-08-19, 18:33 1
@Tabernak stary postawiłbym Ci skrzynkę Danielsa za to co napisałeś gdybyś to wytłumaczył całej ciemnocie w tym kraju(to jest także powód dla którego przechodzę na zaoczne - akurat trafiła mi się robota w zawodzie)
Zgłoś
johny77777 2013-08-19, 18:47
Jakie kursy? Zapraszam na PWr Sadole
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 22:03 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 11:27
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-20, 12:12
@up pokaż cycki
Zgłoś
ddobry10 2013-08-20, 12:48
Zgłoś
lathiel 2013-08-20, 16:43
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 18:03
@up boli dupa, bo potrafię być szczęśliwa pracując w McDonaldsie?
Zgłoś
lathiel 2013-08-20, 20:06
@up dupa mnie boli jak widzę szczyt ambicji niektórych ludzi, byleby przeżyć. Twoje dzieci będą Ci wdzięczne za Twoje życiowe osiągnięcia kiedy nie będzie Cię stać kupić dla nich kawałka czekolady. Pewnie będziesz dumna jak Twoja córka/syn powie "Mamo nie mam ambicji na zarabianie 5000 miesięcznie, zaspokaja mnie praca w Mc lub kfc." Chociaż po Twoim toku rozumowania na Twoim miejscu byłbym szczęśliwy że mnie gdziekolwiek zatrudnili.
Zgłoś
_arci 2013-08-20, 20:25
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 22:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem