👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak sie jest warszawskim szczurem to moze i realistyczne.
nie wiem, u mnie było inaczej.
nie wiem, u mnie było inaczej.
wiesiors4 napisał/a:
Aha, czyli nie można powiedzieć złego słowa o czyichś pupilkach?no tak, zapomniałem, że teraz negatywna opinia to "hejting"
jak ja się cieszę, że ci wszyscy idioci z internetu nie wychodzą na ulice, bo przynajmniej na dworze jest jeszcze jakoś w miarę normalnie.
Pewnie, że można

Nie wiem czy wychodzą czy nie, a na dworzu na pewno jest wiele gorszych rzeczy

Cytat:
Codziennie inne kubły opróżniasz ze śmieciami, a teraz jeszcze wprowadzili selekcje to całkiem ci monotonia nie grozi. Początki były fajne pewnie dla tego, że flaszke przyniosłeś jako nowy i Ci nie dopie**alali
![]()
Szczerze to jak bardzo uposledzonym trzeba być, by smiać się ze smieciarzy? Gdyby nie ci ludzie to gimbusie żyłbys w brudzie, syfie i otoczony chorobami. Ciężko pracują na utrzymanie swoich rodzin. A ty gimbie siedź sobie przed komputerkiem za hajsik mamy. Taki smieciarz zarobi ze 3 kafle miesięcznie i ma w dupie smiechy gimbazy.
Sam pracowałem troche przy wywozie papieru w niemczech, ale niestety jedynie pół roku... Chciałbym dłużej, ale ciężko się dostać niestety. 2,5 tysiąca euro, czyli 10 000 złotych w miesiąc. Z napiwkami od uprzejmych ludzi wychodziło nawet 3000 czyli 12 000 zł. Nic nie smierdziało bo to papier a poza tym, smieciarka, więc przez te pół roku smiecia nie dotknąłem. A ty se dalej kręć beke z ludzi pracujących bys mógł żyć.

oni nigdy nie pracowali nigdzie, od razu widać że wyobrażenie o pracy mają zbudowane na serialach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie