👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
te, danke1111
co to twój portal? mi się podobało więc póki co twoje zdanie jest gówno warte.
pozdrawiam,
co to twój portal? mi się podobało więc póki co twoje zdanie jest gówno warte.
pozdrawiam,
Nawet na odrobinę ten film nie odzwierciedla rzeczywistości.
Do roboty ćwoki a nie drętwe filmy kręcić.
Do roboty ćwoki a nie drętwe filmy kręcić.
czego się dziwicie ze ktoś dodaje to tak szybko.. przecież jest powiadomienie na e-mail. A jak ktoś ma smartphona to dostanie powiadomienie nawet jak siedzi na kiblu, wtedy podciera tyłek albo i nie, biegnie co sił do kompa i wrzuca na sadola.

Napinka na Abstrapedałów (jak to zwykliście użytkownicy na nich mówić) rozpoczęta!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie