Radni Szczecinka wprowadzili ciekawy zakaz
zaj🤬e z wczorajszego teleexpressu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prznajmniej burmistrz coś robi. Nie ważne, że bez sensu
Przynajmniej zrozumiał błąd. Zwykły cieć jakich wiele postawiłby tam jeszcze "strasz wiejską" i nabijał kasę
@up.
Biorąc pod uwage że to Szczecinek to pewnie taki mieli zamysł z tą strażą wiejską
Informacja lokalna dla wpół głuchych. Prawy kanał słuchawkowy w tym filmiku nie działa- należy odwrócić słuchawki
konto usunięte
2015-05-23, 17:14
Zdaje mi się, że zakaz "bycia pod wpływem" w jakimkolwiek miejscu publicznym (nie spożywania alkoholu) jest niezgodny z prawem.
A już myślałem, że podleci taki mały helikopter ;___;
chciał dobrze a wyszło jak zawsze
nie wrzucajcie materialow w full hd bo admin musi stac z ciekłym azotem przy ziemniaku zeby sie nie zagotowal
I przez takie absurdalne zakazy ? o ile można taką abstrakcję tak nazwać, zachód się z nas śmieje. Aczkolwiek oni też święci nie są ale przynajmniej sami nie śmieją się z siebie w TV. Głupie, to głupie, ostatnimi czasy coraz więcej u nas w kraju rygoru, zakazów i nakazów. Za 5 lat będę musiał dzwonił do burmistrza czy mogę wyprowadzić auto z podwórka...
konto usunięte
2015-05-24, 10:04
konto usunięte
2015-05-24, 14:27
konto usunięte
2015-05-24, 15:21