Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
konto usunięte 2011-12-21, 12:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 12:51 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 12:55
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 13:05
a co w przypadku, gdy ktoś ma skarpety dziurawe na pięcie? nogi w smołę czy w farbę olejną?
Zgłoś
duży 2011-12-21, 13:16
wlochaty86 napisał/a:

a co w przypadku, gdy ktoś ma skarpety dziurawe na pięcie? nogi w smołę czy w farbę olejną?

Daj flamaster...
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 13:33
@up
hio hio, śmieszne
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 14:12 20
Zgłoś
golip 2011-12-21, 14:52 12
@up
Oto słowo boże.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 15:05
no widzisz nie mam studiów, pracuje od paru lat a jestem młody i mam sredniej klasy samochód, stać mnie na jego ubezpieczenie oraz paliwo, mam iphone'a 4ke, telewizor 42 cale, profesjonalną lustrzankę, oraz nowoczesne meble - mgr inzynier sie tego nie dorobi w ciagu 15 lat a jeszcze wczesniej przez ladnych apre lat podczas studiow bedzie chodził w dziurawych skarpetach i bedzie na garnuszku u mamusi. nie mówiąc już o wysokosci emerytury.

zapomniałem dodac laptopa renomowanej firmy i szybki internet.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 15:19 2
Błogosławieni ubodzy w duchu, albowiem do nich należy królestwo niebieskie (Mt 5,3)
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 15:21
To może jakiś kontrprzykład, jeszcze nie ukończyłem studiów w lutym tego roku zacząłem pracę, od tamtej pory początkowa pensja wzrosła mi 2,5 raza i utrzymuje tendencję wzrostową. Jeśli chodzi o rzeczy które wypisałeś to posiadam zakupione w tym roku lub są w zasięgu w przeciągu roku, max dwóch (średniej klasy auto ~50k zł). Mam świadomość że bez studiów by tego nie było.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 16:08 1
Jak ktoś potrafi ruszyć głową , i ma odrobinę wiary w siebie , nie musi kończyć studiów. Ja 2 lata po liceum zamiast tracić czas na pierdoły , założyłem firmę . Nie będę pisał jakie są moje miesięczne zarobki bo i tak nikt nie uwierzy, a nie o to tu chodzi , (na waciki starcza . A tak zamiast zarabiać grubą kasę w wieku 20 lat papie....ał bym 5 lat na studia i zarabiał teraz za 2 tysie na rękę u jakiegoś frajera.
Pozdrawiam ludzi myślących
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 17:57
Jestem chory na ... no wlaśnie zapomniałem ;/
Zgłoś
Takewon 2011-12-21, 20:50
Że, też ja na to jeszcze nie wpadłem. To bym na kilkunastu parach skarpetek zaoszczędził
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem