Na początku była krzywizna banana, potem marchewka jako owoc, ślimak jako ryba...
Dokąd to zmierza ja się pytam? FUCK UE !!!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-08, 20:01
konto usunięte
2013-05-08, 20:03
Czytałem już o tym w zeszłym roku.
Takie ograniczenie nie ma racji bytu. Jak dla mnie dobry kierowca sam dobiera odpowiednią prędkość do danej drogi/pogody/sytuacji, a te ograniczenia mogą być jedynie sugestią lub jak jest teraz pretekstem do nakładania mandatów (fotoradary itd).
konto usunięte
2013-05-08, 20:06
Nie obudziłem się w porę, od dawna wiem o takich planach, jednak teraz trochę bardziej o nich głośno.
Racji bytu nie ma, ale dla rostowskiego to plan idealny, tyle kasy za przekroczenia prędkości to się w głowie nie mieści.
konto usunięte
2013-05-08, 20:14
W tle jakiś meczet budują?
I myślisz że te 30km/h będziesz jeździł?
konto usunięte
2013-05-08, 20:25
Chociaż mogliby się wreszcie wytłumaczyć, dlaczego wszędzie te korki
Jak tak dalej pójdzie to zostaną wprowadzone karnety:
"Zapłać za 10 mandatów z góry a 11 będzie anulowany"
konto usunięte
2013-05-08, 21:04
Wąski, a żeby było ciekawiej wielka loteria będzie ustawiona za co te 10 mandatów
konto usunięte
2013-05-08, 21:22
Niech Cejrowski jeszcze raz na zawsze wyjedzie do tego swojego Ekwadoru, to bedę go cenił do końca życia.