Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................t 2013-05-08, 20:01 3
w porę się obudziłeś z zimowego snu.. w pl już dawno słyszałem o chęci wprowadzenia ograniczeń do 30km/h w zabudowanym, ale wtedy to ludzi na wózkach by fotoradary łapały więc to nie wejdzie, a inicjatywy obywatelskie unjeji muszą p🤬lić co to nie chcą zrobić, bo w końcu za coś kasę trza brać
Zgłoś
ramzes12 2013-05-08, 20:03 20
Czytałem już o tym w zeszłym roku.
Takie ograniczenie nie ma racji bytu. Jak dla mnie dobry kierowca sam dobiera odpowiednią prędkość do danej drogi/pogody/sytuacji, a te ograniczenia mogą być jedynie sugestią lub jak jest teraz pretekstem do nakładania mandatów (fotoradary itd).
Zgłoś
N................e 2013-05-08, 20:06 1
Nie obudziłem się w porę, od dawna wiem o takich planach, jednak teraz trochę bardziej o nich głośno.
Racji bytu nie ma, ale dla rostowskiego to plan idealny, tyle kasy za przekroczenia prędkości to się w głowie nie mieści.
Zgłoś
q................a 2013-05-08, 20:14 7
W tle jakiś meczet budują?
Zgłoś
raptofil 2013-05-08, 20:16
I myślisz że te 30km/h będziesz jeździł?

podpis użytkownika

e-cig
Zgłoś
!Timon 2013-05-08, 20:23 4
Tylko dlatego te dyrektywy nie wchodzą w życie bo ludzie się wk🤬iają a UE jeszcze nie ma aparatu represji. Gdyby nie było żadnej reakcji to czemu nie?
Już byśmy mieli zakaz tuningu, zdelegalizowane e-papierosy, ograniczenia do 30 km/h. Jedyne co to wystarczy żeby ludzie nie reagowali jak takie newsy pojawią się w sieci czy w tv...

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
E................t 2013-05-08, 20:25
bzdura jak to ze cyganie nie jedza psow,wiadomo ze to po to zeby jeszcze wiecej kasy nam zajebac
Zgłoś
zippedin 2013-05-08, 20:34
Chociaż mogliby się wreszcie wytłumaczyć, dlaczego wszędzie te korki

podpis użytkownika

joł
Zgłoś
Wąski 2013-05-08, 20:56 3
Jak tak dalej pójdzie to zostaną wprowadzone karnety:

"Zapłać za 10 mandatów z góry a 11 będzie anulowany"

podpis użytkownika

"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Zgłoś
J................1 2013-05-08, 21:04
Wąski, a żeby było ciekawiej wielka loteria będzie ustawiona za co te 10 mandatów
Zgłoś
Kefir93 2013-05-08, 21:11 85
Dlatego podobał mi się gest Pana Wojciecha Cejrowskiego. Zdał Polski paszport i zrzekł się polskiego obywatelstwa, bo jak sam mówił: "Chciałbym być obywatelem własnego kraju, a nie Unii" oraz, iż jakiś trybunał w Sztarsburgu będzie kwestionował niezawisłość Polskiego sądu. Gdy, Polski sąd kogoś skarze, ten może się odwołać do sądu w innym kraju i mu ten wyrok anulują itd. Cenię sobie Pana Wojtka i większość jego wypowiedzi bardzo szanuje. Dlatego dobrze zrobił, sp🤬olił z tego kraju, oddał "unijny" paszport i posiada obywatelstwo Meksykańskie oraz Amerykańskie. P.S. Ryżawy to c🤬j.

podpis użytkownika

Pewnego razu Twój pies został potrącony, tego ranka.
Zgłoś
L................a 2013-05-08, 21:22 7
Niech Cejrowski jeszcze raz na zawsze wyjedzie do tego swojego Ekwadoru, to bedę go cenił do końca życia.
Zgłoś
makabrax 2013-05-08, 21:44
tak k🤬a 30... ja p🤬le... 30tką to można jechać melexem k🤬a, sorry ale k🤬a cały czas na 2ce pop🤬lać to zarżniesz auto... noooo chyba że w tym jest ten sens, żeby potem kupować nowe ekologiczne elektryczne ewentualnie hybrydowe... c🤬j że one są tak ekologiczne że przy ich produkcji (w szczególności ich akumulatorów) jest wytwarzane więcej syfu niż przy produkcji normalnego auta + 5 lat przeciętnej jazdy nim...

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
FryzjerZG 2013-05-08, 22:28 5
Większe spalanie paliwa -> Większa ilość wykroczeń -> Większe sakwy pejsatych świń

Tak nawiasem mówiąc, Bareja by tej unii nie dał rady przerobić. Filmy 24/7 musiałby kręcić.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie