👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zzzielony napisał/a:
Teraz już po 9, bo ktoś dał...zrobię screena, chociaż i tak bana wyrwę ( zasłużonego na pewno)...
Nie jesteśmy aż tak źli

Zzzielony napisał/a:
Idę po piwo, chcesz ?
To ja Pener nie chce piwa, to ja poproszę czarną fortunkę

To że marihuana jest dozwolona to nie absurd tylko tak powinno wyglądać prawo... sory ale dlaczego nie mam prawa tego palić ? bo otworzy mi umysł i zobacze świat tak jak wygląda a nie jak mi go do tej pory przedstawiano ? jakoś z alkoholem nie ma problemu żeby walić go litrami a póżniej robić burdy na mieście... no tak przecież jest akcyza...

@up Wiedziałem, że zaraz odezwie się jakiś obrońca Marihuany ( Legalize it i te sprawy
). Dzięki za poprawienie humoru.

Pener666 napisał/a:
hyhy, ja to wstawiłem na główną bo marnotrawna dała mi za to jacka danielsa, jak ktoś chce temat na głównej to pisać pw
![]()
mam gdzieś temat na głównej, ale dawajcie jacka danielsa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie