Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@orisuniek trzeba mieć 15 lat albo nie mieć pojęcia o świecie, żeby twierdzić, że istnieje tylko lewica czy prawica i nie da się "mieszać" poglądów politycznych, ja na przykład jak najbardziej jestem za tym, żeby pary homoseksualne mogły zawierać związki partnerskie - bo dlaczego nie (ułatwiło by im to dziedziczenie spadków, możliwość o dowiadywanie się o druga osobę w szpitalu czy wspólny kredyt na mieszkanie, bo w końcu co to komu przeszkadza?), a jednocześnie jestem za przywróceniem kary śmierci i posiadania broni bez pozwolenia. Powiedziałbym nawet, że trzeba być w najmniejszym stopniu upośledzonym, żeby skrajnie trzymać się tylko i wyłącznie prawej lub lewej.
Albo nie mieć pojęcia na czym polega różnica...
Bo to co opisałeś to po prostu czyste, nieskalane lewicową ideą prawicowe spojrzenie drogi Panie. Nie wiem jakby ktoś zakrzywiał czasoprzestrzeń to niestety jest tylko lewo lub prawo. Bo nie da się być trochę wolnym. Albo człowiek jest wolną jednostką albo nią nie jest.
Niestety właśnie pod wpływem jakiejś dzisiejszej nowomowy jest jakieś wypaczenie pojęć. Zastanawiam się tylko co według Ciebie z tych rzeczy, które wymieniłeś nie jest prawicowe?

Skoro lokalizacje blisko centrum są pozajmowane przez wielką płytę, to trzeba budować w okolicach centrum. Jak kupujesz mieszkanie po taniości z MDMu, to masz dwie godziny do centrum. Jak kupujesz za normalną kasę, to lokalizacja ma dobre perspektywy. Coś za coś.
5000 zł za metr kwadratowy i "po taniości", dobre

5000 zł za metr kwadratowy i "po taniości", dobre Zagranicą, a nawet w Polsce za komuny nikt nie mógł otrzymać pozwolenia na zabudowę wielomieszkaniową, jeśli osiedle nie zostało najpierw dobrze połączone z komunikacją miejską, nie mówiąc już o odpowiedniej liczbie miejsc parkingowych. Na Zachodzie, maksymalna odległość mieszkania od przystanku komunikacji miejskiej to 500 metrów... nawet tego mieszkania "po taniości" z MDM-u
Nigdzie i nigdy nikt nie narzucał lokalizacji, pod kątem dostępności komunikacji miejskiej. Poprostu za PRLu robili wszędzie przystanki autobusowe, bo nie liczyli się z kosztami i rentownością. Na zachodzie się tak nie przejmowali komunikacją miejską na obrzeżach, bo tam od zawsze samochód nie stanowił luksusu.
Na cąłym świecie jest tak, że metr mieszkania blisko centrum jest droższy, bo komfort bliskości wszystkiego kosztuje. Chociaż od pewnego czasu jest na zachodzie trend posiadania domów na obrzeżach.
Liczba miejsc parkingowych przy blokach z wielkiej płyty? Czy Ty na prawdę masz 30 lat? Przecież za socjalizmu jak były wa samochody na klatkę schodową w wieżowcu, to było bogactwo. Do dzisiaj jest problem z wielką płytą, bo nie ma gdzie parkować.

każdy zarabiał jak Bienkowska 5 tyś dziennie,
Typowe u komucha, zazdrościsz jej co ? Dla twojej niedorozwiniętej świadomości mało mnie interesuje KOD i wszyscy pozostali bo potrafię sam pozyskiwać i oceniać informacje choć to dla ciebie pewnie dziwne bo jak ktoś ci nie powie jak należy robić to jesteś bezradny.
@orisuniek trzeba mieć 15 lat albo nie mieć pojęcia o świecie, żeby twierdzić, że istnieje tylko lewica czy prawica i nie da się "mieszać" poglądów politycznych, ja na przykład jak najbardziej jestem za tym, żeby pary homoseksualne mogły zawierać związki partnerskie - bo dlaczego nie (ułatwiło by im to dziedziczenie spadków, możliwość o dowiadywanie się o druga osobę w szpitalu czy wspólny kredyt na mieszkanie, bo w końcu co to komu przeszkadza?), a jednocześnie jestem za przywróceniem kary śmierci i posiadania broni bez pozwolenia. Powiedziałbym nawet, że trzeba być w najmniejszym stopniu upośledzonym, żeby skrajnie trzymać się tylko i wyłącznie prawej lub lewej.
Kolega ci się oświadczył?
Nigdzie i nigdy nikt nie narzucał lokalizacji, pod kątem dostępności komunikacji miejskiej. Poprostu za PRLu robili wszędzie przystanki autobusowe, bo nie liczyli się z kosztami i rentownością. Na zachodzie się tak nie przejmowali komunikacją miejską na obrzeżach, bo tam od zawsze samochód nie stanowił luksusu.
Na cąłym świecie jest tak, że metr mieszkania blisko centrum jest droższy, bo komfort bliskości wszystkiego kosztuje. Chociaż od pewnego czasu jest na zachodzie trend posiadania domów na obrzeżach.
Liczba miejsc parkingowych przy blokach z wielkiej płyty? Czy Ty na prawdę masz 30 lat? Przecież za socjalizmu jak były wa samochody na klatkę schodową w wieżowcu, to było bogactwo. Do dzisiaj jest problem z wielką płytą, bo nie ma gdzie parkować.
Czy ty naprawdę masz 32 lata? Pojedź sobie i zobacz osiedla z wielkiej płyty na łódzkim widzewie i porównaj to z ilością miejsc parkingowych w nowobudowanych osiedlach w centrum, ale nie tych "po taniości"

O nie, żadnych praw dla zboczeńców! Bo się potem zacznie tarło o śluby i adopcje. Jak im tak źle w Polsce, to niech do Rosji się wynoszą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie