Relacja z budowy chodników z roku 1978.Teraz mamy UE i też wychodzą takie kwiatki ale tylko niektórzy trzepią na tym kasę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@orisuniek trzeba mieć 15 lat albo nie mieć pojęcia o świecie, żeby twierdzić, że istnieje tylko lewica czy prawica i nie da się "mieszać" poglądów politycznych, ja na przykład jak najbardziej jestem za tym, żeby pary homoseksualne mogły zawierać związki partnerskie - bo dlaczego nie (ułatwiło by im to dziedziczenie spadków, możliwość o dowiadywanie się o druga osobę w szpitalu czy wspólny kredyt na mieszkanie, bo w końcu co to komu przeszkadza?), a jednocześnie jestem za przywróceniem kary śmierci i posiadania broni bez pozwolenia. Powiedziałbym nawet, że trzeba być w najmniejszym stopniu upośledzonym, żeby skrajnie trzymać się tylko i wyłącznie prawej lub lewej.
Panie bedzie trza to sie rozkopie drugi, trzeci, piąty raz, ważne, że robota jest.
konto usunięte
2016-12-22, 20:18
Prawie jakbym słyszał rozmowę kierownika projektu z klientem dot. funkcjonalnosci wytwarzanego oprogramowania;)
fuszera zawsze była i będzie
Teraz budują osiedla bez parkingów, z oddalonym przystankiem autobusowym, gdzie autobus zatrzymuje się co godzinę albo i jeszcze rzadziej, jeżdżąc serpentyną po osiedlu, a podróż do centrum trwa dwie godziny. O komunikacji tramwajowej można tylko pomarzyć.
konto usunięte
2016-12-22, 22:00
w PRLu nowe chodniki wyglądały jakby już miały po 20 lat, hehe.
kubasz napisał/a:
w PRLu nowe chodniki wyglądały jakby już miały po 20 lat, hehe.
Bo to nie miało wyglądać, a służyć. Wole takie które wyglądają na dwudziestoletnie niż nowe, po których zakażą chodzić żeby nie popsuć.
konto usunięte
2016-12-23, 7:03
Tranzystor z KOD błysnął inteligencja, w jednym zdaniu chwali PRL za budowanie bloków i gani post komunę
Aż mi się przypomniało jak Walesa był jednocześnie za a nawet przeciw, co się dziwić że KOD na wymarciu jak takie bzdety u nich