👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak Polacy wyjeżdżają za większą kasę, podcierać dupy starym ss-manom.

niemcy tlumacza sie zawsze ze to nazisci byli zli ale nie powiedza ze tych nazistow bylo wtedy 90%.Pierw rozpoczynaja masaskre a teraz robia z siebie biedne ofiary.Ten narod jest narodem nienawisci do dzis.

no na slasku-slazak wermaht dwa bratanki do egzekucji i lapanki.Przecierz duza czesc slazakow sluzyla w hitlerowskiej armi ,o tym chcesz nam opowiedziec ,czy moze to juz nie na temat.Cos mi sie zdaje ze twoje korzenie nie wyrosly w Polsce.

wielu mieszkańców pomorza jak i wielkopolski również służyło w wermachcie, jak masz wybór ostfront albo wywozimy całą twoją rodzinę to wybór jest jasny
@lipsko2013013
Znasz znaczenie słów "duża część"? Zdaje się, że znaczenia wielu słów w ogóle nie znasz. Poczytaj coś np. o obozie Zgoda, a potem wrzucaj do jednego wora. Na tej samej zasadzie można postawić znak równości między Polakami, Ż__ami i komunistami, którzy tam mordowali, ale to taka sama głupota.
Znasz znaczenie słów "duża część"? Zdaje się, że znaczenia wielu słów w ogóle nie znasz. Poczytaj coś np. o obozie Zgoda, a potem wrzucaj do jednego wora. Na tej samej zasadzie można postawić znak równości między Polakami, Ż__ami i komunistami, którzy tam mordowali, ale to taka sama głupota.
Przykre, szczerze to mniej boli mnie sytuacja w Afryce, bo sami są sobie nieróbstwem winni, ale ku**a 21 wiek pełna cywilizacja a my żyjemy w gorszym stresie niż bambusy

pominmy juz temat 2-giej wojny swiatowej,ja mieszkam w niemczech juz chyba za dlugo ale bardzo czesto spotykam sie z traktowaniem Polakow jek niedorozwiniety narod i boli mnie to wiec reaguje.Natomiast slazacy tu mieszkajacy przytakuja jeszcze niemcom.Jak sie niemiec spyta slazaka "jestes z Polski" to natychmiast z wielkim oburzeniem odpowiada ze nie,a na koszulce nosi godlo Polski.To co tu wyprawieja slazacy sie w pale nie miesci,dla nich Polak to emigrant na ich ziemi.A np.w stuttgarcie 60-70% slazakow oczywiscie z gornego slaska kradnie na potege ale statystyki ida na nas Polakow.

lipsko2013013 napisał/a:
no na slasku-slazak wermaht dwa bratanki do egzekucji i lapanki.Przecierz duza czesc slazakow sluzyla w hitlerowskiej armi ,o tym chcesz nam opowiedziec ,czy moze to juz nie na temat.Cos mi sie zdaje ze twoje korzenie nie wyrosly w Polsce.
Niezły z Ciebie debil. Do tego nawet po polsku pisać poprawnie nie potrafisz. Won, brudasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie