Od jakiegoś czasu zbieram się na napisanie artykułu na sadistica, do działu "dokumentalne" ,ale jakoś czasu brak...

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

no moze nie kazdemu ale wiekszosci

Nie do końca SSmanom. Poczytaj troszkę, jak kacapy,żydki i Polacy mścili się na niemcach (czasami Bogu ducha winnych).
Od jakiegoś czasu zbieram się na napisanie artykułu na sadistica, do działu "dokumentalne" ,ale jakoś czasu brak...![]()
Daruj sobie tę propagandę uciśnionych niemiaszków.
Jak by nie zaczynali wojny, to nikt by się na nich nie mścił, bo nie miał by za co.
A, że czasami Bogu ducha winny niemiec dostał w p🤬l, to i tak pikuś do tego co zrobili.
Daruj sobie tę propagandę uciśnionych niemiaszków.
Jak by nie zaczynali wojny, to nikt by się na nich nie mścił, bo nie miał by za co.
A, że czasami Bogu ducha winny niemiec dostał w p🤬l, to i tak pikuś do tego co zrobili.
Poczytaj trochę temat historii Polski po 1944, co się działo na Śląsku i jak żydzi szaleli... Niebawem wrzucę na dział dokumenty naprawdę ciekawy materiał, ale musze najpierw skontaktować się z autorem wersji internetowej i poprosić o zgodę.
Nie bronię niemców, nie lubię ich tak samo jak żydów,cyganów,kacapów,szmatogłowych, ale ignorantem też nie jestem i staram się zawsze trzeźwo myśleć.
Nie można powtarzać jak mantrę, niemiec zły i c🤬j.
Ok niemcy byli sk🤬ysynami, ale ja tylko delikatnie naświetliłem jakiś fakt historyczny.
Na tej samej zasadzie, ci co krzyczą "j🤬 szmatogłowych", gdy zobaczą egzekucję, a kilka stron dalej na tym portalu, zobaczą złodzieja i krzyczą, "uj🤬 mu rękę!"
Świat nie jest czarny i biały i c🤬j nic więcej. Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia...
Pozdrawiam.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...

Oczywiście nie popieram tych niemieckich szmat, które tak się odnoszą do naszych pielęgniarek, które się nimi opiekują. Na miejscu każdej z nich zapomniałbym czasem nałożyć maści znieczulającej na cewnik.
Znasz znaczenie słów "duża część"? Zdaje się, że znaczenia wielu słów w ogóle nie znasz. Poczytaj coś np. o obozie Zgoda, a potem wrzucaj do jednego wora. Na tej samej zasadzie można postawić znak równości między Polakami, Żydami i komunistami, którzy tam mordowali, ale to taka sama głupota.
podpis użytkownika
C🤬jem chrzanu nie ukopiesz, ale chwasta wyrwiesz....

no na slasku-slazak wermaht dwa bratanki do egzekucji i lapanki.Przecierz duza czesc slazakow sluzyla w hitlerowskiej armi ,o tym chcesz nam opowiedziec ,czy moze to juz nie na temat.Cos mi sie zdaje ze twoje korzenie nie wyrosly w Polsce.
Niezły z Ciebie debil. Do tego nawet po polsku pisać poprawnie nie potrafisz. Won, brudasie.