👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up do tego nic cie nie osloni przed wiatrem,bo pustynie są stosunkowo równe
Nie rozumiem ale dam piwko, niech się cieszą Ci co znają się na historii wojnie czy czym tam jeszcze. Idę dalej zmywać.

odnosi się zapewne do wojny 6 dniowej z 1967, państwa układu warszawskiego - nie tylko ruskie, my też - trzymaliśmy rację i udzielaliśmy pomocy stronie arabskiej na mocy deklaracji solidarności. niestety materialne a zgoła nie ideologiczne pobudki kierujące największą stroną układu warszawskiego czyli zsrr miały na celu nie tyle pomaganie co destabilizację i przejęcie wpływów. niefortunnie, takie działania pomogły w utrzymaniu istnienia państwa izrael, choć w tym okresie był czas okoliczności miejsce i wystarczająca liczba zaangażowanych państw by sprawę na świeżo od razu zakończyć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie