👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hm, jebie fejkiem z tego powodu, że kamera w pewnym momencie traci z pola widzenia samochód - wtedy pauza, podmiana kierowcy, szybki montaż i nawet ja bym tak mógł zakozaczyć ;]
Każdy z wąsem jest alfonsem
no dobra żartowałem - pozdrowienia dla Adasia Małamysza
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

no dobra żartowałem - pozdrowienia dla Adasia Małamysza

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
kudlaty1125 napisał/a:
to jebie fejkiem tak samo jak obietnice wyborcze
Jaki Fejk ?? Przecie widać że to Adaś

Jeden z nielicznych pozytywnych polskich sportowców, nie wiem czemu ktokolwiek mu ciśnie, gimbusy widać lubią się śmiać z ludzi którzy osiągnęli więcej niż oni osiągnął przez całe swoje życie.
Prawdziwy mistrz! w trakcie jazdy zdążył jeszcze kask założyć! mało śmieszny fejk..

aż ten pan co trzyma ścianę się zdziwił, że tak szybko 2 samochód wyskoczył
PS. Adam jedzie bez świateł
Stig parkuje na światłach
PS. Adam jedzie bez świateł
Stig parkuje na światłach

Jak zawracał poza kadrem to praktycznie musiałby obrócić autkiem w miejscu. Ale nawet taki orzełek jak Adaś nie ma takich zdolności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie