👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałem go na żywo w Wilczych Laskach. To ze mnie (dość mocno siedzącego w klimacie motoryzacyjnym), 18nasto letniego by ojechał to pikuś, ale bączki to on tam mógł kręcić dookoła 30 letnich doświadczonych drifterów!
kiedyś oglądałem wywiad z małym i mówił że chce zostać piłkarzem, także to raczej swoje marzenia spełnia tatuś

Mialem przyjemnosc tak polatac, uwierzcie mi... 3-4 dni i tez tak bd smigac... kwestia 'wyczucia pedala gazu'

babycow powiedz to wszystkim tym, którzy wymiatają w drifcie wyśmieją Cie

Nie pojmuje was czym tak się podniecać ? Nie wiem czy się orientujecie ale takie zabawy są bardzo drogie... Zrobić auto do driftu to ogromny koszt plus kolejne kupę tysięcy za oponki
A prawdę mówiać jak by konia wsadzić do takiego auta i po pare godzin dziennie mówić mu co ma robić jak ma robić to by się nauczył tego
Wiadomo mistrzem pierwsza lepsza osoba nie zostanie ale żeby robic jakieś podstawowe wariacie jak on wystarczy opanować auto i trasę a prawda jest taka, że każdy z nas by tak śmigał gdyby mógł trenować np. 2,3 godziny dziennie nieprawdaż ? Wiec nie rozumiem naprawdę co tu takiego podniecającego ?

ludzie to nie jest stara e36 w coupe tylko jakos profesjonalny wózek do driftu (kubły, klatka, cały ten jego strój, szpera, turbo i jeszcze kij wie co) to wszystko kosztuje majątek.. i nie gadajcie że pieniądze szczęścia nie dają...
To już nie pierwszy filmik, w którym widzę driftującego dzieciaka. Wnioskuję po tym, że do driftu nie trzeba mieć talentu, tylko kasę.
Starzy robią sobie po prostu dobrą maszynkę do zarabiania pieniędzy żeby mieć z czego utrzymywać się na starość
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie