👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem to tutaj, ale nie mogę znaleźć
takie coś jest sadol.pl/jedenastoletni-drifter-z-polski-vt103668.htm
ale to co wrzuciłeś też tutaj oglądałem.
takie coś jest sadol.pl/jedenastoletni-drifter-z-polski-vt103668.htm
ale to co wrzuciłeś też tutaj oglądałem.
dowod na to ze aby byc kierowca nie trzeba miec prawa jazdy ba lepiej sobie na pewno radzi niz nie jeden kierowca ktory prawo jazdy posiada

i takie wydawanie pieniędzy tatusia mi się podoba, chłopak pasję spełnia, a nie chleje wódę z "chłopakami z dzielni"
Pierwsze przyklejenie sie do bandy i odechce my sie driftu . Mam tata kup coś innego.
Prawko w naszym pięknym kraju pewnie i tak zda za 5-6 podejściem

Bogaci rodzice
i weź mi tu powiedz że nie warto wyjechać za granicę aby dzieciakowi pomoc

Mózgojeb napisał/a:
maxvolumepl jak był mały
![]()
To jest prawdziwy maxvolumePL

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie