👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Czego ja to dmucham, przecież to jest zimne". Przyznać się, komu zdarzyło się dmuchać na coś zimnego?

@Szeryfian to jest sadistic powinienieś się zapytać komu zdarzyło się dmuchać kogoś zimnego

po whisky zawsze mam mega kaca, a po wyborowej czy stocku nie hmm
Stock to szczyny, bliżej mu do ruskiego spirtu niż dobrej wódki. Za to za Wyborową przepadam.

Ja tam jest tradycjonalistą, z mocnych alkoholi piję tylko polską czystą
A tak w ogóle, nie rozumiem w ogóle ludzi, którzy kupują gówna typu 2KC.
Nie chcesz mieć kaca - nie pij. Albo znajdź sobie własne metody na to, by go nie mieć.
W moim przypadku - zapita; woda z cytryną i później jakiś litr wody. Na następny dzień nic

A tak w ogóle, nie rozumiem w ogóle ludzi, którzy kupują gówna typu 2KC.
Nie chcesz mieć kaca - nie pij. Albo znajdź sobie własne metody na to, by go nie mieć.
W moim przypadku - zapita; woda z cytryną i później jakiś litr wody. Na następny dzień nic

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Gdybym pił jego tempem, to wytrzeźwiałbym zanim bym się upił ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie