Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hempsmoker 2013-09-29, 23:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 0:09 24
Dajcie mu (adbusterowi) samemu wrzucać filmy i niech ma partnera,przynajmniej będzie można "to" ignorować.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 2:24
Dziecinne są te jego programy... Wierzyc w reklamy to jak w sw. mikołaja albo dziadka mroza. Ale cóż jak taki ostatni sprawiedliwy to niech ich pozywa, jak ma kasę. Kumacii tak leją na te jego programiki. Podobnie jak koncerny, chyba, że ktoś przegnie pyty jak pewien pedałek. Właściwie to szkoda, że ten Sokołów mu to puścił - jeśli blogerzy opieeają się na prasowym i wolności słowa - niestety kij ma dwa końce. Najlepiej lać na reklamy
Zgłoś
karolcba 2013-09-30, 3:32 28
wieniu napisał/a:

niestety kij ma dwa końce

A widziałeś procę?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 12:17 2
wg mnie to ten cały adbuster skonczy tak samo, jak ten kretyn od antyreklamy mięsa sokołowa czy jak mu tam.
kwestia czasu.
Zgłoś
HariDee 2013-09-30, 15:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
seba1415 2013-09-30, 17:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 18:04
tomjun napisał/a:

wg mnie to ten cały adbuster skonczy tak samo, jak ten kretyn od antyreklamy mięsa sokołowa czy jak mu tam.
kwestia czasu.

Koleś od Sokołowa zużył produkt niezgodnie z przeznaczeniem (w końcu to miał być tatar, a nie kotlet), do tego nie zjadł i nie ocenił jakości produktu tylko skład. Tutaj test został normalnie przeprowadzony tak, jak na reklamie proszku.
Zgłoś
Puszale 2013-09-30, 19:38
Chociaż pralki nie potrafi obsługiwać.
Zgłoś
egdaron 2013-09-30, 23:05 119
Zgłoś
donaar 2013-09-30, 23:13
Można przesunąć do 4:13, najlepszy kawałek
Zgłoś
masterwow 2013-09-30, 23:52
donaar nie bądź taki do przodu bo ci do tyłu zabraknie.
Zgłoś
Dziq69 2013-10-01, 0:10 5
karolcba napisał/a:

Jeszcze nie oglądałem

Bo jestes debilem wrzucajacym film ktorego nie widziales.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 1:18 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem