Pomijając fakt ze jego filmiki nie zbyt mi się podobają to ma 100% rację.. ilu tu obecnych zaczynało robić pompki w domu i kończyło po miesiącu? Ja osobiście miałem tak już wiele razy. A jak już zacząłem ćwiczyć na poważnie i dobrze mi szło to złamałem rękę

Co mu tak w Polsce mu tak zle ze zdjecia i ujecia z U.K.?
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
PanPaszczak napisał/a:
@up szwagier9
po prostu scrolluj dalej...
fajne kręci filmiki z konfrontacjami, ten też nie najgorszy. ma dużo widzów, więc jeśli ktoś przez niego zacznie ćwiczyć to fajnie![]()
Jak ktoś przez niego zacznie ćwiczyć, to tylko po to żeby mu naj🤬

matiqq napisał/a:
tigerqaz@
hmm... czyli wtedy kiedy mamusia wygania już spać?
ojj... straszne życie gimbusa masz.
Popatrz sobie na moją datę ur. to kapniesz się fajo że nie dało rady żebym był w gimbazie...
Co do twojej daty ur. to powinieneś już gryźć piach a może właśnie gryziesz...
Ty prawdopodobnie już lulasz nie ???
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
k🤬a, jak się nie podoba to scroll down, ten jego nowy pomysł jest w odróżnieniu od kryptoreklam całkiem dobry

Gość ma racje. Większość ludzi buja w obłokach przez większość czasu i ich życie to nudna, szara egzystencja. Fajny motywator.

@Piechur23
Bo ludzie robią lajtowe treningi i myślą, że cykanie raz dziennie pompeczek im wystarczy. Od sportu trzeba się uzależnić, jak przyzwyczaisz organizm do skoku endorfin to bez ćwiczenia żyć nie będziesz mógł
. Ja jak zrobie 1 dniową przerwę na regeneracje to mam ciągłe myśli, że może jednak zrobić chociaż drobną rozgrzewkę
. Oczywiście z początku ciężko ćwiczyć 6 dni w tygodniu i człowiek rozpoczynający swoją przygodę ze sportem powinien ćwiczyć sporo mniej (3x siłowo w tygodniu plus ewentualne aeroby) i intensywność ćwiczeń powinna być inna. Później treningi wchodzą w nawyk i stają się codziennością, tak jak jedzenie czy mycie zębów. Także polecam wszystkim by zadbali o swoje ciało, siedzenie na dupie spowoduje, że obrośniecie tłuszczem i lenistwo zdominuje chęci, jak się człowiek rusza to ma więcej siły na wszystko.
Bo ludzie robią lajtowe treningi i myślą, że cykanie raz dziennie pompeczek im wystarczy. Od sportu trzeba się uzależnić, jak przyzwyczaisz organizm do skoku endorfin to bez ćwiczenia żyć nie będziesz mógł

@up zgadzam się, nie wszyscy mogą jednak chodzić na siłownie. Pompki, drążek, brzuszki i bieganie to i tak dużo o ile ćwiczy się intensywnie. Po samych takich ćwiczeniach bez żadnych obciążeń można zajebiście wyglądać i mieć w k🤬ę siły. Gorzej jak ktoś zrobi 10 pompek 2,5 brzuszka i pomyśli ale się zmachałem. Pozdro
tigerqaz napisał/a:
Ty prawdopodobnie już lulasz nie ???
Ależ Ty jesteś twardy.